luki242 Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Witam sezon czas zacząć stąd moje pytanie wie ktoś jaki stan odry w kostrzyniu albo na górzycy da rade połapać?? nie chciał bym jechać 50km na darmo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 http://monitor.pogodynka.pl/#station/hydro/152140060 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki242 Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Tyle kolego to ja sam sprawdziłem chodzi mi o to czy ktoś był i napisze jak to wygląda w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadek Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 W Szczecinie i okolicach Odra, zanim wejdzie do Zalewu Szczecińskiego jest rozlana na łąkach. Trwa to od ostatniego weekendu (4-5/03/2017). Wydaje się, że wody jeszcze przybywa po kilka cm. Na oko, jakieś 0,5-0,7 m wyższy stan niż w grudniu 2016 (też był wysoki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi