qbassmanutd Napisano 26 Kwietnia 2010 Share Napisano 26 Kwietnia 2010 Byłem dziś nad nowo odkrytym łowiskiem w Stanisławowie 15 km od Pabianic ( w kierunku na Żytowice, Janowice, Ludowinkę) Łowisko miłe i zadbane, z rybek dominują: karp, amur, szczupak, okoń) Miła obsługa. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 27 Kwietnia 2010 Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Chetnie bym poczytal cos wiecej o tym lowisku, jak mozesz napisz jakas mini relacje co udalo Ci sie wyciagnac z wody, jakie ceny itd. Moze jakies foto przypadkiem pstryknales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2010 Fotek niestety nie zrobiłem. Łowiłem krótko, bo zerwała się burza ( w tym czasie jeden solidny odjazd na gruntówce kukurydza na włosie, ale ryba się spięła.) Wejście 5 zł od osoby. Cennika ryb nie pamiętam. Wybieram się tam niebawem to zrobie jakieś fotki akwenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Jak bedziesz mogl to zerknij (albo pstryknij) tez regulamin lowiska. Mnie najbardziej interesuje - co z rybami ktore sie zlowi, czy trzeba je kupic, czy mozna wypuszczac/oddac przy wyjsciu. To 5 PLNow za wejscie - oplata za wedkarza, czy od kija ? Sam widzisz, ze pytania sie mnoza, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 5 zl od wędkarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.