Skocz do zawartości
Dragon

Stanisławów 15 km od Pabianic

qbassmanutd

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Byłem dziś nad nowo odkrytym łowiskiem w Stanisławowie 15 km od Pabianic ( w kierunku na Żytowice, Janowice, Ludowinkę) Łowisko miłe i zadbane, z rybek dominują: karp, amur, szczupak, okoń) Miła obsługa. Polecam.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Chetnie bym poczytal cos wiecej o tym lowisku, jak mozesz napisz jakas mini relacje :) co udalo Ci sie wyciagnac z wody, jakie ceny itd. Moze jakies foto przypadkiem pstryknales ?

Napisano

Fotek niestety nie zrobiłem. Łowiłem krótko, bo zerwała się burza ( w tym czasie jeden solidny odjazd na gruntówce kukurydza na włosie, ale ryba się spięła.) Wejście 5 zł od osoby. Cennika ryb nie pamiętam. Wybieram się tam niebawem to zrobie jakieś fotki akwenu.

Napisano

Jak bedziesz mogl to zerknij (albo pstryknij) tez regulamin lowiska.

Mnie najbardziej interesuje - co z rybami ktore sie zlowi, czy trzeba je kupic, czy mozna wypuszczac/oddac przy wyjsciu. To 5 PLNow za wejscie - oplata za wedkarza, czy od kija ? Sam widzisz, ze pytania sie mnoza, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.