zdrapek Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Są Artech, i osobiście głosował bym na ostatnią nieregulaminową
artech Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 W domu zdjęcia widzę, tylko w pracy coś mam kiepsko poustawiane Unises, tą z wakacji warunkowo bym dopuścił
Unises Napisano 24 Sierpnia 2010 Napisano 24 Sierpnia 2010 osobiście głosował bym na ostatnią nieregulaminową to się nazywa 'kiełbasa wyborcza' Unises, tą z wakacji warunkowo bym dopuścił OK, jak ktoś przyśle mi świnkę skarbonkę na iksowatych łapkach lub inne 'mięso armatnie' to przynajmniej niech tło będzie porządne o np.. Ps. 'Apokryf o Zuzannie i lubieżnych starcach' - gorąco polecam tą lekturę do poduszki Panowie
sinus Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 zdrapek napisał/a: osobiście głosował bym na ostatnią nieregulaminową to się nazywa 'kiełbasa wyborcza' uważam że fotka (o ile myślimy o tej samej) jest jak najbardziej krajobrazowa i związana z wędkarstwem ( ma branie .... )
Unises Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 sinus, a już myślałem, że jesteś jak Chuck Norris - Zaginiony w akcji dobrze Cię znów widzieć
Unises Napisano 22 Września 2010 Napisano 22 Września 2010 Uwaga śpiochy , zostały jeszcze 3 dni, do końca zgłoszeń w etapie "Lato", a wiec jesli ktos chce dołączyć do zabawy, to radze się odrobinę zmobilizować
Unises Napisano 16 Grudnia 2010 Napisano 16 Grudnia 2010 Wszystkim niezdecydowanym przypominam, że prace konkursowe do etapu 'Jesień' należy zgłosić najdalej do 23 XII , czyli pozostał tydzień.
Unises Napisano 21 Marca 2011 Napisano 21 Marca 2011 [scroll] Przypominam zainteresowanym, że 23.03 upływ termin nadsyłania zgłoszeń do etapu IV "Zima [/scroll]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.