kacapek91 Napisano 30 Kwietnia 2010 Napisano 30 Kwietnia 2010 witam:) wybieram sie na zalew w Suchedniowie i potrzebuje informacji:) na co sie nastawiac jaka metoda polowu:) wogole wszystko co wiecie na temat tego zalewu:)
maju Napisano 7 Maja 2010 Napisano 7 Maja 2010 kacapek91 no i jak byłeś w Suchedniowie na rybkach? Bo mam zamiar się tam wybrać
kacapek91 Napisano 12 Maja 2010 Autor Napisano 12 Maja 2010 nie niestety nie miałem okazji:) ale z tego co wiem ładne płocie i leszcze można trafić przez zalew przepływa rzeka kamienna w której można spotkac pstrągi:) dla spiningistów też się coś znajdzie tzn. dużo okonia ale dość drobnego:)
Kami Napisano 12 Maja 2010 Napisano 12 Maja 2010 Mało sprostowanie, ta rzeka to Kamionka, która wpływa do Kamiennej.
pawelw Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Wybieram się na jedną nockę na zalew za Karpiem. Dodam , że to mój pierwszy wypad na ten zbiornik. Może ktoś napisać jak najlepiej dojechać najbliżej wody? Jakie są szanse na ładne karpie? Jakie kulki stosować? Jakieś dobre miejsce dla karpiarza? Jak daleko wywozić lub wyrzucać zestaw? Potrzebuje jakichkolwiek informacji bo nie wiem nic na temat tego zbiornika a szukam miejsca na kilkudniową zasiadkę w czasie urlopu. Będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.