Tightrope Napisano 18 Kwietnia 2006 Napisano 18 Kwietnia 2006 witam! chcialbym w tym roku [po raz pierwszy kupic karte wedkarska. dzwonilem w tej sprawie do pzw. tam jakis starszy pan powiedzial mi ze jesli chce ja kupic 1 raz, to musze wysuplac okolo 230 zl. dlaczego mam tyle placic, skoro wszyscy moi koledzy kupuja karty po 60 zl? moglby mi ktos pomoc jak sprecyzowac swoje zadania aby nie zaplacic wiecej niz trzeba?
keri Napisano 19 Kwietnia 2006 Napisano 19 Kwietnia 2006 witam! Chciał bym w tym roku [po raz pierwszy kupić karte wedkarska. Kupić kartę to pewnie można za różne kwoty ale to chyba zależy od cen w punktach xero A tak poważnie to koszt: karty wędkarskiej, egzaminu, składki na ochronę i zagospodarowanie wód /nizinne lub górskie/, składka członkowska i wiele innych dodatkowych opłat składa się na jedną cyfrę. Tak więc bardzo trudno jest odpowiedzieć na twoje pytanie. Poza tym w każdym okręgu są inne cany, a ty nie podałeś o jaki okręg chodzi. Podstawowe opłaty znajdziesz tu http://www.okonek.com.pl/links_okregi.php O pozostałe pytaj w swoim okręgu PZW lub szukaj w necie.
vulcano6 Napisano 23 Kwietnia 2006 Napisano 23 Kwietnia 2006 Witam, w moim kole wędkarskim nie ma osoby , która mogłaby egzaminowac osoby chcące uzyskac katrę wędkarską !jak mozna zdobyc takie uprawnienia aby móc byc egzaminatorem?Bardzo sie interesuje wędkarstwem i chciałbym takie uprawnienia posiadac.z góry dziękuje za odpowiedz.
Patryk Napisano 24 Kwietnia 2006 Napisano 24 Kwietnia 2006 No napewno musisz mieć ukończone 18 lat tyle to ja powiem Ci. Jeżeli w twoim kole nie ma takiej opcji to spróbuj porozmawiac z innymi sąsiadującymi kołami.
Gość Dwie_sety Napisano 25 Kwietnia 2006 Napisano 25 Kwietnia 2006 Skontaktuj się ze swoim okręgiem PZW. Tam dowiesz się wszystkiego co cię interesuje. Adresy i telefony okręgów znajdziesz w internecie.
hotmix Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 witam, zdaje karte wędkarską przez neta i zaciołem sie przy 2 pytaniach, czy możecie mi pomóc??? 1)jaki jest dzienny limit połowu krąpia? 2)Dla którego gatunku ryby prawidłowo podany jest limit tygodniowy? a) sum głowacica
keri Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Karta wędkarska przez neta pierwszo słyszę, no ale czasy się zmieniają. Co do twoich pytań to: ad 1: limity dzienne nie dotyczą krąpia, karasia srebrzystego i leszcza. ad 2: limit W ciągu tygodnia / od poniedziałku do niedzieli / : - głowacica 1 szt. Powodzenia..
hotmix Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 wielkie dzięki za podpowiedz!!! tutaj macie link do : karta wędkarska przez neta! http://pzwgdyniaport.ehost.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=2
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.