ryszard Napisano 2 Maja 2010 Share Napisano 2 Maja 2010 zapraszam do rozwijania tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzo Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 ja wędkuje głównie w okolicach kładki zarówno w górę jak i w dół rzeki i muszę powiedzieć, że wbrew pozorom są tam fajne miejsca zwłaszcza przy podwyższonym stanie wody, dodam, że głównie spininnguje, a może ty poleciłbyś jakieś fajne miejsca w okolicach Mielca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulkos Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Ja czasami cośtam działam na Złotnikach, ale jakoś Wisłoka w naszym regionie mnie nie przekonuje. Bardzo ciężka linia brzegowa. Ciężko o miejscówkę a jak już się jakaś znajdzie to zapewne zajęta...Eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzo Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 ciężka linia brzegowa równa się dzikie miejsca, nie przełowione, a co za tym powinno iść szanse na złowienie fajnych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 28 Maja 2010 Autor Share Napisano 28 Maja 2010 WISŁOKA TO WIĘKSZOŚĆ kleniowych miejsc to jest specyfika tej rzeki więc gdzie byśmy nie poszli to kleń będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 1 Lipca 2010 Autor Share Napisano 1 Lipca 2010 lulkos, witaj kiedy na rybki się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 1 Lipca 2010 Autor Share Napisano 1 Lipca 2010 ja już nie mogę się doczekać kiedy woda się wyklaruje>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mokrzo Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 ja już nie mogę się doczekać kiedy woda się wyklaruje>>> woda już klarowna, wisłoka ożyła , lulkos chyba może potwierdzić bo mam wrażenie, że widziałem go ostatnio nad wisloką w okolicach kładki, ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 22 Września 2010 Autor Share Napisano 22 Września 2010 nadal kiepsko woda brudna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 19 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2012 Już niebawem zacznie się zabawa z rybkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi