Skocz do zawartości
Dragon

Czy ktoś z forumowiczów spotkał się z produktami

Grzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

firmy Miverda a konkretnie z wędkami karpiowymi z serii OPTIMUS.

Znalazłem ofertę kijek dł 13 stóp krzywa ugięcia 3,5LBS.cena jest dośc atrakcyjna 90zł . Zdaję sobie sprawę że nie jest to YAD czy inna znana marka. Ale może ktoś z was posiada taki kijek i może coś więcej o nim napisać

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Grzegorz Miverda ,to firma od tyczek jeśli mnie pamięci nie myli albo nie pomyliłem firm .Co do ceny to faktycznie niska jak na karpiówke ,ale czy idzie to z jakością to niewiem,może to wyrób promocyjny firmy ,dziś najlepiej rozwinięty dział sprzedaży to oczywiście dział karpiowy ,wszyscy no prawie wszyscy kupują karpiówki .Ale ja za tak niską cene bym się dobrze zastanowił i sprawdził czy warto to kupować.

Shogun a co dziś nie pochodzi z Chin ,znasz taki sprzęt ?. Bo ja nie.

Napisano
Shogun a co dziś nie pochodzi z Chin ,znasz taki sprzęt ?. Bo ja nie.

Oj Manius, rozejzyj sie w kolo. Firmy, ktore dbaja o wysoki standard swego wyrobu nie pozwola zepsuc swej renomy zlecajac jego wykonanie w bambusowej chacie pod chinskim murem jest jeszcze kilka ;)

A Ci, co siedli na laurach i nastawili sie na zyski (zywym dowodem tego jest slynna firma produkujaca kiedys wspanialy sprzet wedkarski jak i swietne czesci rowerowe ... obecnie tez juz chinskie) ... jest kilka postow na tym foru o jakosci ich wyrobow.

Wybacz, ze nie przytocze przykladow wyrobow "nie chinskich", ale postanowilem, ze nie bede sie wypowiadal wiecej na temat ftrm.

Kazdy ma swe zdanie na temat M... J... K... itp, a moje w tej kwestii niech pozostanie moja tajemnica ... chyba ogolnie znana :lol::lol::lol::cool:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.