piotr chorzów Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Panie i Panowie Wielka prośba Czy może znacie lub macie jakieś opracowania , bibliografie na temat wędkarstwa spławikowego Interesują mnie wiadomości podstawowe jak montować zestawy , jak dociążać , taktyka nęcenia ,przynęty, organizacja stanowiska itp Lepiej poczytać i kopiować sprawdzone wzorce zamiast wyważać otwarte drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Wędkarstwo Gruntowe Jacka Kolendowicza i Tadeusza Zalewskiego Tom 1 i 2. Naprawdę polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 warszawa_24, Wędkarstwo Gruntowe J.K&T.Z. to dla amatorów a kolega piotr chorzów, pyta o publikacje dla "zawodowców".Ja znam tylko jedno wydanie które sie kwalifikuje wydanie ale bardzo cenne dla mnie Wędkarstwo Spławikowe -Zbigniew Dziedzic-poradnik sportowo-szkoleniowy. kto to był Zbigniew Dziedzic chyba nie muszę dodawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 4 Maja 2010 Autor Share Napisano 4 Maja 2010 Maniek a masz to na składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Maja 2010 Share Napisano 4 Maja 2010 Maniek a masz to na składzie Tak ,ale nie sprzedam. A tak wygląda http://picasaweb.google.pl/lh/photo/lDnHSibzEpvbBFQKR8LFng?feat=directlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.