Skocz do zawartości
Dragon

Stawy- K-ce Kostuchna/Tychy

bronek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam.

łowił ktoś na stawach które znajdują sie na granicy kostuchny i tychów przy trasie na bielsko.

jadąc od kopalni boże dary w stronę tychów widać je w lesie po prawej stronie.

czesto bywam na kostuchnie ale nie wiem czy tam coś pływa i czyje to wody.

będę wdzięcfsny za info.

pzdr

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Siemka są to stawy należące do koła kopalni murcki bez uiszczenia dodatkowej opłaty w tym kole albo należenia do niego niestety nie powędkujesz.

Napisano
Siemka są to stawy należące do koła kopalni murcki bez uiszczenia dodatkowej opłaty w tym kole albo należenia do niego niestety nie powędkujesz.

a wiesz może ile wynosi opłata?

co tam pływa?

warto?

jezeli mozesz napisz cos wiecej.

pzdr bronek :wink:

Napisano

Jak tylko spotkam znajomego który tam łowi to coś więcej napisze jak mnie pamięć nie myli to łowi tak duże karpie i szczupaki na żywca.

Napisano

Opłata ok 100zl/rok, ale z tego co wiem musisz być członkiem koła kwk murcki.

Zarybiają głównie karpiem, jest też troche lina, karasie fajne. Z drapieżników głównie szczupak. Na tych osadnikach są porobione roczne limity (np karpia max 8kg w ciągu roku), także ryb troche tam pływa :grin:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.