Skocz do zawartości
Dragon

Jezioro Czos w gminie Mrągowo.

Keli995

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jestem nowy na forum, więc się może na początku przedstawię. Jestem Radek mam 15 lat chodzę do gimnazjum. Kończę drugą klasę tej szkoły. Jestem zapalonym wędkarzem z małym doświadczeniem. Wiem, że temat był już poruszany, ale chciałbym się dowiedzieć jaka sytuacja panuje na tym jeziorze chwili obecnej.

No to może teraz do rzeczy. Jadę już nie długo (na wakacje) nad jezioro Czos w Mrągowie. Chciałbym połowić tam ryby karpiowate i drapieżne. I teraz moje kilka pytań. Czy z brzegu da się spinningować nad tym jeziorem; Czym warto nęcić kulkami pelletem, zanętą sypką czy może jakimiś innymi składnikamil. Prosiłbym także o opisanie jeziora (czy mam szans ena złapanie jakiś okazów) i jakby ktoś może wiedział: Czy dobrą miejscówką jest Półwysem Czterech Wiatrów od strony północnej ( na ryby Karpiowate). Z góry dziękuję.

• 4 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.