Kazuar Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Witam wszystkich. Ogólnie jestem początkującym wędkarzem. Używam spławików przelotowych, najtanszej wędki za 60 zl i kolowrotka za 40 zl. To jest moj drugi sezon. Karta wedkarska oczywiście jest. Do tej pory na koncie mam przewaznie male rybki długości dłoni. Jednego leszcza i karasia kolo 30 cm. Ciesze sie, że w ogole cos łapie ale najważniejszy i tak jest sam fakt siedzenia w naturze i kombinowania z różnymi ustawieniami, itd. Mocno sie wkręciłem hehe. Dlatego też chcialbym złowić coś większego bądź tez miec wiecej brań. Czy po prostu zacząć bawić sie bardziej profesjonalnie. Jedni polecaja mi BAT. Drudzy mówią, że super sprawa to METOD FEEDER, a trzeci zostań przy splawiku, tylko kup 5 metrow wedke i lepszy kołowrotek . I co tu wybrać ? Jaki zestaw kupic? Pomoże ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 26 Maja 2020 Share Napisano 26 Maja 2020 Na jakiej wodzie łowisz? Staw, rzeka, jezioro? Jaka głębokość w zasięgu rzutu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi