Skocz do zawartości
Dragon

Narew Gąsiorowo

the-k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich,

mam prośbę, czy ktoś z was jest mi w stanie wytłumaczyć łopatologicznie (najlepiej z zaznaczeniem na mapie) jak dojechać nad Narew w miejscowości Gąsiorowo? Jeżdżę najczęściej na tę rzekę ale w miejscowości Łacha (za ośrodkiem wypoczynkowym, chodnik wzdłuż Narwi), ale chciałbym znaleźć miejscówkę ze spokojniejszą, głębszą wodą tak żeby można było się zasadzić z ds-em na leszcza, a później może na węgorza i suma. Wiem że ta miejscowość była popularna jeśli chodzi o wędkowanie, tylko nie mam bladego pojęcia jak tam dojechać z miejscówki w której łowię (ta też jest całkiem niezła, ale trochę przeszkadza mi uciąg - czasem 120g + koszyk spływa niemiłosiernie, oraz zagęszczenie wędkarzy szczególnie w weekendy). Jeżeli ktoś z kolegów po kiju mógłby mi naświetlić jakieś spokojniejsze miejscówki w tej okolicy z możliwością dojazdu samochodem to będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Daniel

przynęty na klenia   Dragon

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.