Lolek Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Czy mógłby ktoś mi powiedzieć w punkatach co i jak zrobić żeby: 1.Legalnie przez okres Czerwiec-koniec sierpnia łowić ryby tylko na mazurach?? 2. Jak otrzymać tamte wszystkie karty wędkarskie?? Mam ponad 14 lat. Coś mam jeszcze więcej podać?? Pozdrawiam
artech Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Karta wędkarska to jak prawojazdy obowiązuje w całym kraju i nie tylko, natomiast aby łowic na Mazurach będziesz musiał wykupić zezwolenia na wodę na której zamierzasz łowić - dopiero na miejscu jak zorientujesz się do kogo dane jezioro należy. A co do karty wędkarskiej to udaj się do koła PZW w swojej miejscowości a tam Ci wszystko wyjaśnią.
keri Napisano 27 Kwietnia 2006 Napisano 27 Kwietnia 2006 Co do Mazur w okolicach Augustowa to zarządcą jest : http://www.wedkarstwo.sitech.pl/gr-augustow/wedkarstwo.html
Lolek Napisano 29 Kwietnia 2006 Autor Napisano 29 Kwietnia 2006 Ale ja pływam na żaglówce i bede na prawie wszystkich (tam gdzie da sie dopłynąć) jeziorach...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.