piotr chorzów Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Lejecie MIÓD na moje serce miło słyszeć, że coś zadziałało jak należy Końcówka czapek się troszkę ślimaczy - przypuszczam, że to przez wakacje , mam pewien pomysł jak to rozwiązać ale poczekam jeszcze tydzień może 10 dni - jakoś trzeba przecież odzyskać zainwestowaną kasę PS. Nie wiem jak WAM, ale mnie jak na razie czapeczka przynosi FART na rybach 2 wyjazdy okraszone sandaczami oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Nie wiem jak WAM, ale mnie jak na razie czapeczka przynosi FART na rybachZanęcasz jak rasowy mistrz , ale zapodaj fotkę jak wyszły czapki z haftem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 HE HE HE HE Maniek DIZAJN jest zastrzeżony WYŁĄCZNIE dla odbiorców czapki wolno nosić tylko na nocnych połowach A tak poważnie fotkę zrobię wieczorem chyba, że ktoś z jest CHĘTNY i mnie wyręczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Otrzymałam drugą paczkę z czapką, dziękuję Mam nadzieję, że kasa jest już u Ciebie Piotr na koncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 7 Lipca 2010 Autor Share Napisano 7 Lipca 2010 Do mnie również dotarły. Dzięki wielkie!!!! A Maniek niech żałuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 A Maniek niech żałujePokaże ci "moją" czapeczkę z logo haczyka i ocenisz czy żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 maniek, widziałem na pikczerze i faktycznie jest czego. Wystaw ją na aukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 piotr chorzów, czapka dotarła również do mnie, super robota. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Również otrzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Doniesienia z FRONTU Kolejne czapki wysłane powiadomienia poszły PW lub pocztę Nadal mam problem z nawiązaniem kontaktu z : Robertoo janoxyz Może to sezon urlopowy Panowie proszę o kontakt p.wieczorek@awg-doradca.pl Na kontakt czekam do 19.07.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Po powrocie z Egiptu czapeczka już czekała.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Czapeczka dotarła. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Czekam jeszcze na potwierdzenia z poprzedniej listy, kol.Maniek Krisuxx slowik bronek- Witam Nie mogłem zrobić potwierdzenia ponieważ byłem ma urlopie,i nie miałem dostępu do internetu no i nie miałem zielonego pojęcia że powstała nowa lista Ale jeśli ktoś nie odebrał czapki to chętnie ją odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 Na 14.07.2010 zostały jeszcze 2 czapki nieodebrane zero kontaktu z odbiorcami od 24.06 Myślę, że ostateczny termin, jaki wyznaczyłem na podanie danych adresowych i wykonanie przelewu do 19.07.2010 jest w porządku z mojej strony. 20.07.2010 czapeczki wracają do sprzedaży , jedna jest wstępnie zaklepana przez Przemka S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 15 Lipca 2010 Share Napisano 15 Lipca 2010 jedna jest wstępnie zaklepana przez Przemka S. Bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 UWAGA DOGRYWKA Zostały 2 czapki nieodebrane do dnia dzisiejszego zgodnie z logiką wracają do sprzedaży Pierwszą szt. zaklepał SLOWIK ZOSTAŁA OSTATNIA SZT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 ZOSTAŁA OSTATNIA SZT jak jest jeszcze wolna to wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 2 Sierpnia 2010 Share Napisano 2 Sierpnia 2010 [shadow=red]KONIEC KONIEC KONIEC Temat czapek się zakończył [/shadow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Maja 2014 Share Napisano 28 Maja 2014 W związku z promocją -10% na 10 lat haczyk.pl, do końca maja możecie jeszcze kupić najwyższej jakości czapki z daszkiem sygnowane logo haczyk.pl w promocyjnej cenie 15,75 zł. http://haczyk.sky-shop.pl/Czapki-z-daszkiem,c,10#t Czapki dostępne w dwóch kolorach: czarnym i zielnym. Biały akcent na daszku idealnie pasuje do wykończeń polarowej bluzy haczyk.pl. Promocja trwa tylko do końca maja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi