robcio Napisano 30 Maja 2010 Share Napisano 30 Maja 2010 Witam, chciałbym uzyskać jakieś informacje na temat tego jeziorka w okolicach Chodcza, jakie ryby w nim występują, na co najlepiej łowić itp... Za wszelkie informacje z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenoniusz Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 wiem że tamt mało aktualny ale może komuś się przyda. Jeżeli chodzi o ryby to leszcz,krąp,płoć,wzdręga,okoń,szczupak,karaś,lin raczej bardzo rzadko ale jest karp,sum,węgorz(wszystkie gatunki złowiłem) inne pewnie jeszcze jakieś są ale mi na ten temat nic nie wiadomo łowić można dosłownie na wszystko (biały,pinka,czerwony,kuku,pęczak itp itd) czyli podstawowe przynęty na pellet, kulki nigdy nie próbowałem. kolejna informacja jest taka że kłusowników z sieciami od groma oczywiście miejscowi niestety i dlatego ciężko z rybą jak jest to mała a większe trafiają się raz na jakiś czas. mam nadzieję że komuś info się przyda. w razie pytań śmiało zawsze chętnie pomogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Byłem w tamtym roku 2 razy z kolegą ( kolega jeździ tam non stop ) w celu złowienia okonia na przełomie sierpnia i września. Polecam bo okoni połowiłem nawet miałem przyłów w postaci wymiarowego szczupaczka który się odpiął przy podebraniu z racji trudności podebrania z tych wysokich pomostów. Bardzo fajne jeziorko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 1 Stycznia 2020 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2020 Dzięki za informacje. Czy ktoś posiada plan batymetryczny tego akwenu? Przydałby mi się takowy bo od niedawna jestem posiadaczem własnego pływadełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi