cygan05 Napisano 1 Czerwca 2010 Napisano 1 Czerwca 2010 Witam. Jakie gatunki Ryb oraz jakie dominują na tym łowisku? Jak wygląda temat z pozwoleniem? Czy jezioro jest obficie zarośnięte? Cytuj
FantasySpirit Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Witam. Na niedzwiedziu bardzo duzo było kiedys szczupaka. Teraz też jest jego sporo(niestety nie tyle co kiedys) okonie i biała ryba tez jest , ale raczej szczupły tam dominuje. Ostatnio (coś koło 3-4 maj) byłem tam na okonia ze spinningiem ale powróciłem o kiju. Pozwolenie dostaniesz w sklepie wędkarskim w Chojnicach na ul.Piłsudzkiego , spin 24 -na dzien . Spławik chybb 12. Brzeg jeziora jest ciezko dostepny , pomost jest tylko jeden. Bez woderów połowy mogą byc cięzkie aczkolwiek nie, niemozliwe Cytuj
cygan05 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Napisano 24 Czerwca 2010 A jak tam wygląda z biała rybą i gruntówką? Czy są tam karpie? Cytuj
Bodzon Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 czy sa w tym jeziorze moze wegorze? i jak tam wyglada z iloscia ryb, jest co polowic ? Cytuj
tomos Napisano 22 Sierpnia 2012 Napisano 22 Sierpnia 2012 Witam, był ktos ostatnio na tym jeziorze? bierze coś? Cytuj
Bodzon Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Byłem latem sporadycznie kilka razy ale słabo brały dlatego postanowiłem nęcić jedno miejsce 3 lub 4 dni z rzędu ale słabo z połowem, same ukleje, płotki nie wymiarowe i czasami okonek się trafił taki max 15 cm na białego robaka. Ogólnie zawiodłem się bo ani z gruntu ani na spławik nie mogłem nic większego niż 15 cm wyciągnąć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi