Olfaz Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Witam Szukam mapy barymetrycznej jeziora Białego - Grzybno o/Kartuz. Może macie w swoich zbiorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinmaster Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Byłem tam dzisiaj z kolegą. Obłowiliśmy trochę... Kolega na spławik i białe robaczki a ja na spinning - przynęty różne, gdyż było wystarczająco dużo czasu. Efekt bardzo marny, gdyż nic konkretnego nie złapaliśmy. Ja na spinning kompletne 0 a kolega jakąś tam drobnicę. Ktoś ma jakieś informacje na temat tego jeziora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciana Napisano 5 Września 2011 Share Napisano 5 Września 2011 Witam Bywam czesto na tym jeziorze. Glownie nastawiam sie na spinning. Z reguly szczupaki +- 1 kg, raz mialem ok. 4, a ostatnio zlowilem swoj rekord 110 cm. Nie spodziewalbvym sie tego gdyz to dosyc ciezkie, glebokie jezioro sielawowe, a weic tym wieksza jest moja radosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek27 Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam łowie tam też bardzo często metoda gruntowa w tym roku byłem juz tam dwa razy w ubiegłą sobote i niedziele ale efekty bardzo marne. wybieram sie w tym tygodniu na nocke z soboty na niedziele jak dopisze pogoda jeżeli był by ktoś chetny to zapraszam na wspólne łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 Noo to napisz co i jak bo ja na długi weekend pojadę na 2-3 dni ze spinem i spławikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek27 Napisano 19 Kwietnia 2012 Share Napisano 19 Kwietnia 2012 ok napisze napewno i jak cos bedzie to beda i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek27 Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 byłem dzisiaj i nic ani brania siedziałem od godziny 15 do 20 i postanowilem sie zwinac bo nie miało to sesu siedziec cała noc jutro jade jeszcze o 4 rano sprobowac moze cos z rana bedzie brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 21 Kwietnia 2012 Share Napisano 21 Kwietnia 2012 Kuurcze, no nie mogę sie doczekać weekendu długiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek27 Napisano 22 Kwietnia 2012 Share Napisano 22 Kwietnia 2012 hej byłem dzis rano przed 5 już nad woda i dzis coś się juz ruszyło złapalem diś dwa leszcze jeden 1.5kg a drugi 1kg i jedna płotkę 0,30 kg ale ogolnie to slabo bo brały tylko przez godzinke i potem juz koniec ani brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek27 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 ja jutro wybieram sie na nockie jest ktos chetny ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek27 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 hej był ktos może w ostatnich dniach na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi