wojtas1974 Napisano 6 Czerwca 2010 Napisano 6 Czerwca 2010 Witam kolegów. Jak napisałem w tytule postu poszukuje osoby słownej i dobrze zorganizowanej z Zabrza lub bliskiej okolicy na wyprawy na rybki. Jako że jestem osobą pracującą w grę wchodzą wyjazdy wekendowe i ewentualnie inne wolne dni. Wiadomo w towarzystwie raźniej. Dysponuje autem ale nie jestem sponsorem (ewentualne koszty paliwa dzielimy po połowie). Preferuję wędkarstwo gruntowe (karp,lin,leszcz itp.) ale jestem przygotowany również na inne metody. Dla osób zainteresowanych kontakt na Pw lub mail: wojtas1974@o2.pl Pozdrawiam.
wojtas1974 Napisano 6 Czerwca 2010 Autor Napisano 6 Czerwca 2010 Zajżałem, nie ogłasza się nikt z okolicy
samum Napisano 29 Czerwca 2010 Napisano 29 Czerwca 2010 chetnie bym sie podlaczyl ale najwiecej czasu na plawkach spedzam
wojtas1974 Napisano 30 Czerwca 2010 Autor Napisano 30 Czerwca 2010 Na Pławniowice to w wekedy czy w tygodniu tez Jezdzisz? Co tam na Pławkach- bierze cos ?
samum Napisano 23 Października 2010 Napisano 23 Października 2010 sorry ze tak dlugo nie odpowiadalem. na plawkach spedzam kazda wolna chwile, mam tam camping. czasami cos tam zlapie, w tym roku mao wedkowalem...egzaminy i budowa na plawkach.
wojtas1974 Napisano 23 Października 2010 Autor Napisano 23 Października 2010 podejżewam że ten sezon wędkarski już zakończyłeś ? Zazdroszczę Ci , tez chciałbym mieć domek lub kamping nad wodą
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.