Skocz do zawartości
tokarex pontony

Czy legitymacja szkolna potrzebna?

defox

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Defox sądze że tak ,ale pewności do konica nie mam ,mogą żądać od ciebie legitymacij

ale wszystko zależy do jakiego koła trafisz.

Napisano

na pewno z czegoś dane personalne trzeba będzie spisać, bo z głowy nikt ci danych do karty wędkarskiej nie wpisze, wniosek taki że musisz być w posiadaniu bądż to legitymacji lub paszportu.

Napisano

Legitymacja, albo paszport. Bo jak ja zdawalem to legitki nie miałem to kazał mi przyjść z paszportem

Napisano

Ma to być dokument tożsamości: czyli dowód osobisty, paszport lub w przypadku niepełnoletnich legitymacja szkolna lub paszport.

Świadectwo szkolne lub książeczka szczepień raczej nie przejdą :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: A tak serio to wszystko zależy od gościa z PZW

Napisano

3. Z obowiązku posiadania karty wędkarskiej są zwolnione osoby do 14 lat oraz cudzoziemcy czasowo przebywający w Polsce.

Cytat z RAPR http://www.haczyk.pl/haczyk/regulaminpzw.html , tak więc poczekaj jeszcze rok z ta kartą wędkarską i poczytaj dobrze regulamin, a potem idź do najbliższego koła PZW i dowiedz sięco masz zrobić aby legalnie wędkować :wink:

Napisano

witam!!!

artech jak ja zadawalem to mialem 13 lat. Teraz juz mam 15 i bylem juz na wszystkich zawodach oprucz splawikowych bo akorat na splawik nie lapie.

pozdro !!!

• 1 month later...
Gość Anonymous
Napisano

I JAK ZDAJESZ TO MUSISZ MIEC AKT URODZENIA BO JAK JA ZDAWAŁEM TO PYTAŁ SIE GDZIE SIE URODZILEM

Napisano

A nie chcieli od Ciebie aktu małżeństwa rodziców i zaświadczenia z banku o stanie konta?

I przestań pisac takie głupoty ... i to z caps lockiem :twisted:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.