defox Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 Witam. Mam 13 lat i chcę zdawać na kartę wędkarską. Czy muszę posiadać legitymację szkolną?
maniek Napisano 2 Maja 2006 Napisano 2 Maja 2006 Defox sądze że tak ,ale pewności do konica nie mam ,mogą żądać od ciebie legitymacij ale wszystko zależy do jakiego koła trafisz.
andi64 Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 na pewno z czegoś dane personalne trzeba będzie spisać, bo z głowy nikt ci danych do karty wędkarskiej nie wpisze, wniosek taki że musisz być w posiadaniu bądż to legitymacji lub paszportu.
LORD Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Legitymacja, albo paszport. Bo jak ja zdawalem to legitki nie miałem to kazał mi przyjść z paszportem
keri Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 Ma to być dokument tożsamości: czyli dowód osobisty, paszport lub w przypadku niepełnoletnich legitymacja szkolna lub paszport. Świadectwo szkolne lub książeczka szczepień raczej nie przejdą A tak serio to wszystko zależy od gościa z PZW
artech Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 3. Z obowiązku posiadania karty wędkarskiej są zwolnione osoby do 14 lat oraz cudzoziemcy czasowo przebywający w Polsce. Cytat z RAPR http://www.haczyk.pl/haczyk/regulaminpzw.html , tak więc poczekaj jeszcze rok z ta kartą wędkarską i poczytaj dobrze regulamin, a potem idź do najbliższego koła PZW i dowiedz sięco masz zrobić aby legalnie wędkować
hitasq Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 witam!!! artech jak ja zadawalem to mialem 13 lat. Teraz juz mam 15 i bylem juz na wszystkich zawodach oprucz splawikowych bo akorat na splawik nie lapie. pozdro !!!
artech Napisano 7 Maja 2006 Napisano 7 Maja 2006 Polska to taka dziwny kraja, regulamin sobie a życie sobie
Gość Anonymous Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 I JAK ZDAJESZ TO MUSISZ MIEC AKT URODZENIA BO JAK JA ZDAWAŁEM TO PYTAŁ SIE GDZIE SIE URODZILEM
shogun_zag Napisano 1 Lipca 2006 Napisano 1 Lipca 2006 A nie chcieli od Ciebie aktu małżeństwa rodziców i zaświadczenia z banku o stanie konta? I przestań pisac takie głupoty ... i to z caps lockiem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.