marat18pias Napisano 10 Lipca 2010 Napisano 10 Lipca 2010 co to za przyjemnosc zaplacic 20 zl za to ze mozesz tam si rozlozyc i ryby polapac a jak juz cos zlaapiesz i bedziesz chcial zabrac to dodatkwo placisz od danego gatunku lepiej na wolice przejedz kolo mostu kolejowego Cytuj
G!zmo Napisano 26 Maja 2011 Napisano 26 Maja 2011 Łowisko fajne, dużo karpi i drapieżnika też trochę jest, jedyne co nie jest do końca dobre to dość zaporowa cena lecz nie odstrasza tak bardzo co o ile pamiętam to 17zł, lecz jeżeli chce się pojechać na pewne rybki to myślę ze warto. Natomiast moim zdaniem nasze województwo obfituje w taką ilość zbiorników na których można połapać wiec nie wiem czy jest sens płacić 17 zł za łapanie jak można pojechać np. na Bolmin, Cedzynę (nie wiem czy jest już woda), Wilków, Mójcze itd. i połapać za darmo. Ogólnie łowisko fajne warte polecenia Cytuj
krzyski1992 Napisano 15 Maja 2014 Napisano 15 Maja 2014 Czy może był ktoś ostatnio, może coś powiedzieć na temat rybek i łowiska? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi