FantasySpirit Napisano 19 Czerwca 2010 Napisano 19 Czerwca 2010 Łowi ktoś na Brdzie? Osobiście najczęsciej łowie własnie na Brdzie i fajnie by było usłyszeć od innych co poławiają , na co i może poznać jakies nowe ciekawe miejscówki . Cytuj
Rytlanin Napisano 5 Lutego 2011 Napisano 5 Lutego 2011 Witam! Łowię czasem na Brdzie ale nić dotychczas nie złowiłem... Trzeba znać dobre miejsca bo Brda to ogólnie głęboka rzeka.. Cytuj
mrolekw Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 W ostatni weekend miałem razem 30 okoni płoć i 2 ukleje na jeden kij. Najwiekszy miał 20cm Cytuj
Rytlanin Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 ja zrezygnowałem z Brdy... Nie znam fajnych miejsc , chodziłem kiedyś to się kleń 39cm złapał ale ile musiałem się nachodzić... wolę połowić sobie na Śperewniku Tam dominuje teraz leszcz przekonałem się o tym w niedawną sobotę 0,7kg Cytuj
pershing29 Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 witam byłem parę razy na Brdzie w okolicach Przechlewa i z przykrością muszę powiedzieć ze lipa może że dlatego iż zbyt dożo kajakarzy tą trasą przepływa i ryba spłoszona jest ale od czasu do czasu zaglądam w tamte strony bo klimat i powietrze jest super pozdro... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi