virus Napisano 20 Czerwca 2010 Share Napisano 20 Czerwca 2010 Witam wszystkich maniaków wędkarstwa mam pytanie czy orientuje się ktoś jak tam z rybostanem na kanale? Miałem przerwę 2 lata w wędkowaniu powoli wracam do swojej pasji. Z tego co pamiętam to dawniej można było tam kapitalnie połowic rekreacyjnie piękne karpie, leszcze i karasie. Jak tam jest aktualnie ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARTINHO Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 o dużych leszczach zapomnij, karasie wciąż dopisują, a największe karpie i amury, jak wiewiórki szepczą na mieście, zostały odłowione i pływają po komercji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus Napisano 9 Lipca 2010 Autor Share Napisano 9 Lipca 2010 Byłem tam 4 lipca prawie 4 godz łapania 5,5 kg rybek Karasie, 2 Karpiki i kilka Leszczyków ale małych. Chyba rzeczywiście te większe Leszcze znikły kiedyś to była dominująca ryba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 Witam. Jak tam na ciepłym kanale w 2012? Od Marca Byłem kilka razy i jak na razie to wpadły tylko 2 karasie - oczywiście wróciły do wody. Dzieje się tam coś jeszcze? Poza oczywiście nocą kiedy to o mało na zawał nie padłem po tym jak obok mnie coś duuuuzego trzasnęło o wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi