Ghost_ZG Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 Witam. Mam pytanie gdzie w lubuskim jest dobre miejsce na szczupaka. Naszła mnie ochota po podsłuchaniu pewnego pana w sklepie prerfect że łapał jednego za drugim niestety nie dosłyszałem gdzie. Pozdrawiam Cytuj
Gość wirefree Napisano 13 Stycznia 2013 Napisano 13 Stycznia 2013 Staw po lewej stronie przed starym mostem w cigacicach. Co prawda tego najwiekszego juz wyciagneli ale zostalo kilka mniejszych. I w okolicach zielonej gory to ja znam kilka miejsc gdzie siedza Szczuplaki takie po 80cm i wiecej . No i niesmiertelny Droszkow Lin i Szczupak w ilosciach hurtowych. Cytuj
Gość Rapa-man Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Rozumiem że te stawy są prywatne? Cytuj
Gość wirefree Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 Uprzedzajac twojego nastepnego posta dowiedz sie czym jest poławianie szczupaka i spiningowanie. Faktem jest że mamy sezon ochronny szczuplaka ale na tych łowiskach nie jest zabrionione spiningowanie. To przed Cigacicami jest Gminne a Droszkow to prywata dzierzawiona od ALP. Cytuj
Gość Rapa-man Napisano 14 Stycznia 2013 Napisano 14 Stycznia 2013 mam się dowiedzieć haha co to jest poławianie haha szczupaka i spininngowanie haha,ale mi głowe zryłeś kolego Cytuj
szczupak235 Napisano 25 Października 2013 Napisano 25 Października 2013 moim zdaniem najlepsza jest po prostu Odra !!!!!! Ja łapie najwięcej szczupaków koło Krosna Odrzańskiego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi