Morinio Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 Witam. Czy znacie jakieś łowiska komercyjne z szansą na złowienie suma lub sandacza w okolicy Piotrkowa Tryb ?
Sig Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 bylem kiedys nad lowiskiem ,,Kardynał'' niedaleko Bełchatowa i nie wiem czy nadal jest to aktualne ale łyszalem ze są(byly) tam nie tylko karpie i amury ale własnie sandacze i sumy, chyba jeszcze szczupaki. Wiekszej ilosci informacji niestety nie udziele(jak dojechac, jaka miejscowosc dokladnie ) bo nie pamietam, ale w googlach powinienes cos znalesc.
Franekdzielny Napisano 29 Listopada 2012 Napisano 29 Listopada 2012 Witam. Ja ostatnio odkryłem łowisko w Nowym Adamowie pod Aleksandrowem Łódzkim. Byłem tu już 4 razy, w większości nałapałem pięknych okoni i karaśków, czasem trafił się i leszcz. Ostatnio natomiast chwycił piękny, duży, 10 kg i 80 cm!! Jeżeli chodzi o ryby szlachetne, to dziennie można ich wyłowić dwie, a w ich stawach pływają sumy, karpie, liny, sandacze, jesiotry i węgorze jak widać, całkiem dorodne.
Franekdzielny Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Całkiem ok- jednorazowa wpłata za sezon 200 zł. Limit dzienny do 10 sztuk dzikiej i 2 szlachetnej
nowy1313 Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Franek czy chodzi o łowisko na Zgniłych Błotach ? Ponoć to ten właściciel co ma Czarny Staw
Rekomendowane odpowiedzi