Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Czy ktoś może mi polecić jakieś ciekawe miejsca na jeziorze żywieckim gdzie zmieści się koło siebie 4 wędkarzy w miarę spokojne ażeby plażowicze nie poplątali żyłek :) Chciałem się także zorientować czy wolno tam rozstawiać namioty z podłoga czy tylko bez podłogi.

przynęty na klenia   Dragon
  • 2 weeks later...
Napisano
Chciałem się także zorientować czy wolno tam rozstawiać namioty z podłoga czy tylko bez podłogi.

bez podłogi .

Ale to i tak jest martwy przepis i wszyscy go mają w d....!.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Napisano

ja byłem 3 tygodnie temu wyniki to jeden sandacz taki 55 i jeden zerwany a teraz nie wiem co się dzieje dajcie zna jaki jest poziom wody łódka mi zatoneła po ostatniej powodzi i czekam aż opadnie woda narka

• 2 months later...
  • 3 months later...
Napisano

Łowiliśmy dziś z kolegą od 11-19 w bardzo dużym deszczu. Na grunt mimo usilnych starań nic nie brało później na spining złowiliśmy dwa małe okonie i dwa małe szczupaki (szczupaki coś koło 30-35cm).

Napisano

ja byłem z soboty na niedzielę kilka leszczy już się wytarł słabo ale coś się dzieje pozdrawiam a jak wasze wyniki

Napisano

My byliśmy w sobotę (ja z kolegą) nastawiliśmy się tylko na spining wyniki marne , leszczyk nie chciał współpracować a dwa szczupaki (jeden ja i jeden on) wypięły się podczas holu :evil: Wzieły na wobka i gume

• 3 weeks later...
Napisano

Byłem z kolegą w tą sobotę. stan wody normalny mi spining-owaliśmy i same malutkie okonki coś koło 30. Na większą rybkę nawet pyknięcia. Grunciarze trochę lepiej połowili, więc to bym doradzał, ale też bez szału

• 5 months later...
Napisano

ja byłem w sobotę dwa małe sandacze i tyle ale kilku łowiło na białą rybę to po łowili ładne leszcze , dajcie znać jak tam wasze wyniki narka :?:

• 1 month later...
Napisano

Polecam Jechać Na białą rybę obok rumcajsa a dokładnie jakieś 350 metrów od niego. Byłem tam w sobotę z wujkiem od 5 rano do 15,i połowiliśmy z gruntu ładne leszcze kilka sztuk miały między 60 do 70cm, i 2 karpie do 2 kg. Leszcze brały na 2 białe robaki z kukurydzą a karpie na 3 ziarnka kukurydzy. Temp. powietrza 6 stopni, Słaby deszcz i słaby wiatr poludniowo-wschodni. Łowił tak jeszcze facet na spining i miał 2 bolenie 63 i 68cm.

Połamania Kija!

Pozdrawaiam! :wink:

Napisano

Też tam właśnie byłem i też mi nic nie brało. Może warto sprubować na lasek vita tam kiedyś brały ale dawno tam nie byłem i nie wiem jaka tam sytuacja jest

• 1 year later...
Napisano

Dzieje się coś nad Żywieckim ? Ktoś coś łowi ? Bo ja po ostatnich wyjazdach trochę się zawiodłem bo szczerze mówiąc nic się nie działo a próbowałem chyba wszystkiego :/

Jak u Was ?