AnteoZamboni Napisano 23 Lipca 2010 Share Napisano 23 Lipca 2010 witam, czy ktoś z was próbował kiedys dodawac mięte do przynęt badz tez zanety suchej ? Od kilku dni posypywałem gotowane kolanka suszonym nostrzykiem i wczoraj wieczorem sie pomyliłem, zamaist nostrzyka nasypalem miety pieprzowej. Dziś miałem to wywalać ale coś mnie ruszyło i zabrałem makaron na rybki. Na ten z nostrzykiem wyciagałem juz wczesniej karpiki 2-3 na zasiadce. Dziś shock ;o na ten z mietą własnie dziś od 17 do 21 uwiesiło sie 7 karpi dość łądnych od 42-55cm ;o czyżbym odkrył nowy speciał na swoim łowisku ? Jutro z rana to samo miejsce zobaczymy co sie uwiesi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek_paw Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 Witaj, zaciekawiło mnie twoje "odkrycie" przy najbliższej wycieczce na ryby dodam mięty do zanęty i podzielę się rezultatem. Pozdrawiam i połamania, j. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 25 Lipca 2010 Autor Share Napisano 25 Lipca 2010 Czytałem troszke o tym na innych forach, i przyznam ze ludzie stosują mięte z dobrymi wynikami, wczoraj nic sie nie uwiesiło tak samo dziś moze tamten dzien był przypadkiem jutro znow sprobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 miałem w tej sprawie zakładać osobny temat bo też słyszałem ,że mięta dobra jest. Zastanawiam się czy jest sens dodawania np. soku miętowego do zanęty .Nie wiem bo to trochę sztuczne jest.Albo może dodawać trochę kropel miętowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzechuce Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 no to moze byc dobre na letnie smierdzace wody. jakies orzezwienie ryba na mentosa zamiast kulki proteinowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 Też o tych ziołach myślę jeszcze nie testowałem. Mieliście jeszcze jakieś plusy co do mięty i zanęty?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi