nunsan Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam czy mogę łowić tylko z zaświadczeniem o zdanym egzaminie, posiadam regulamin, rejestr połowów, opłacone składki. Tak się złożyło że nie mogę odebrać narazie karty. Pozdrawiam
siwykck Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 raczej nie bo przecież w regulaminie jest napisane że wędkarz musi posiadać przy sobie "kartę wędkarską" a nie zaświadczenie o zdanym egzaminie także lepiej by było jakbyś poszedł i tą kartę sobie wyrobił u mnie w mieście czeka się góra 2 dni no chyba że ładnie poprosisz to wystawią na następny dzień opłata bodajże 10 zł
Spinmaster Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Mam tą samą sytuację. Pytałem się pani egzaminatorki bo dzisiaj musiałem wyrobić no i powiedziała, że przez najbliższy czas można łowić z zaświadczeniem. Nie wiem tylko jak długą moc prawną ma samo zaświadczenie, ale i tak w ciągu najbliższych kilku dni udam się złożyć stosowne dokumenty.
stanley.123 Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam czy mogę łowić tylko z zaświadczeniem o zdanym egzaminie, posiadam regulamin, rejestr połowów, opłacone składki. Tak się złożyło że nie mogę odebrać narazie karty. Pozdrawiam Witam ja w tym roku wyrabiałem kartę i z tym zaświadczeniem po tygodniu od wystawienia miałem kontrole na jeziorku i nie było żadnego problemu.
nunsan Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Napisano 2 Sierpnia 2010 Właśnie o to mi chodziło jutro na rybki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.