Skocz do zawartości
tokarex pontony

Zaświadczenie o zdaniu egzaminu

nunsan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam czy mogę łowić tylko z zaświadczeniem o zdanym egzaminie, posiadam regulamin, rejestr połowów, opłacone składki. Tak się złożyło że nie mogę odebrać narazie karty. Pozdrawiam

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

raczej nie bo przecież w regulaminie jest napisane że wędkarz musi posiadać przy sobie "kartę wędkarską" a nie zaświadczenie o zdanym egzaminie także lepiej by było jakbyś poszedł i tą kartę sobie wyrobił u mnie w mieście czeka się góra 2 dni no chyba że ładnie poprosisz to wystawią na następny dzień opłata bodajże 10 zł

Napisano

Mam tą samą sytuację. Pytałem się pani egzaminatorki bo dzisiaj musiałem wyrobić no i powiedziała, że przez najbliższy czas można łowić z zaświadczeniem.

Nie wiem tylko jak długą moc prawną ma samo zaświadczenie, ale i tak w ciągu najbliższych kilku dni udam się złożyć stosowne dokumenty.

Napisano
Witam czy mogę łowić tylko z zaświadczeniem o zdanym egzaminie, posiadam regulamin, rejestr połowów, opłacone składki. Tak się złożyło że nie mogę odebrać narazie karty. Pozdrawiam

Witam ja w tym roku wyrabiałem kartę i z tym zaświadczeniem po tygodniu od wystawienia miałem kontrole na jeziorku i nie było żadnego problemu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.