fishFUN Napisano 2 Sierpnia 2010 Napisano 2 Sierpnia 2010 Witam. Interesują mnie wszelkie informacje dotyczące tego zbiornika. Głównie chodzi mi o glebokosc zbiornika, jakies dobre miejscówki oraz o ryby dominujace oraz o Waszych sukceach na tym zbiorniku. Pozdrawiam i dziekuje za jakiekolwiek informacje Cytuj
spinn243 Napisano 30 Sierpnia 2010 Napisano 30 Sierpnia 2010 Byłem tam jezioro zarastające,dużo amura,suma,węgorza,karpia. na spławik najlepsze miejscówki to cypel harcerski,na grunt od strony miasta cała linia brzegowa. Noi ważna wiadomość odradza się sandacz. Cytuj
fishFUN Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Napisano 30 Sierpnia 2010 Dzieki, juz myslalem ze wszyscy sie boja ze ryby wyłapie wszystkie A orientujesz sie jak z głębokosciami tam jest?? Cytuj
spinn243 Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 To zależy. Na cyplu harcerskim po prawej stronie około 2m. Na tym samym cyplu od strony zakładu 3do4m jak się zwrócisz na stronę miasta do 5m. dzika plaza około 4 m dobre miejsce na sandacza i suma. 7m od strony bagru czyli najdalej wysunięte stanowiska w stronę Sanu. Cytuj
pasekk Napisano 2 Września 2010 Napisano 2 Września 2010 Chciałbym tam po spinningować , opłaca się ? Przyjechał bym z okoniówką da się tam złowić ładnego okonia ? Cytuj
spinn243 Napisano 3 Września 2010 Napisano 3 Września 2010 No jeśli chodzi o okonia i szczupaka to jeśli złowisz ze dwie sztuki to gratulacje. Szczupak i okoń w odwrocie. Duzo suma ale jego trzeba szukać od strony Sanu. Cytuj
aha Napisano 9 Października 2010 Napisano 9 Października 2010 Byłem tam to sporo okoni takich 30+ Cytuj
spinn243 Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 No ale byleś tam chyba 10 lat temu albo te 10 złowiłeś przez sezon albo trafiłeś na tarło. Ja ostatnio złowiłem w dwa dni 12 i parę szczupaków ale te okonki mizerne raczej były. A tak na poważnie to niezłego farta miałeś. Gratulacje i do spotkania nad zekiem. Ostatni weekend to dwa małe szczupaczki i to wszystko. Cytuj
laskika28 Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 Jak to wygląda teraz na tym zbiorniku ? Cytuj
jaro1888 Napisano 30 Sierpnia 2012 Napisano 30 Sierpnia 2012 Czy warto wybrać się we wrześniu nad ZEK jak tak to może ktoś mi podpowie bo nie byłem tam 3 lata i nie wiem gdzie teraz są dobre miejsca , zawsze łowiłem tam na cyplu jak harcówka w kierunku tych urządzeń wydobywczych piasek lub w stronę miasta . Czy warto tam zaglądnąć . Dzięki z góry za rady!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi