damianinho93 Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 Kupiłem kołowrotek Okuma Carbonite V2 Feeder FD 40 Kołowrotek dziś przyszedł, wszystko super ale nie ma karty gwarancyjnej, przy poprzednich okumach jakie kupowałem były. Jest tylko faktura. Czy to znaczy że gwarancji nie ma czy nic to nie przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 23 Lipca 2020 Share Napisano 23 Lipca 2020 Może być tak że ta faktura czy paragon jest Twoją gwarancją . Miałem taką sytuację z wedką i nie było problemu z gwarancją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianinho93 Napisano 29 Lipca 2020 Autor Share Napisano 29 Lipca 2020 Napiszę jeszcze do sprzedawcy, może faktycznie coś się pozmieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi