dersonik Napisano 4 Sierpnia 2010 Napisano 4 Sierpnia 2010 byl ktos tam na rybach ostatnio?? co bierze i czy bierze? bo sie wybieram tam na weekend Cytuj
Jacek Napisano 5 Sierpnia 2010 Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja byłem w zeszły weekend na wysokości Cedyni, więc wyżej - niestety, mocno podwyższona woda niosąca różne śmieci. Kilkanaście godzin machania spinningiem zaowocowało niewymiarowym szczupakiem i dwoma okoniami... Cytuj
dersonik Napisano 5 Sierpnia 2010 Autor Napisano 5 Sierpnia 2010 dzieki, mnie bardziej interesuje biala ryba glownie leszcz bo krapi i rozpiorow to juz sie nalowilem w tym roku od zaje....., jakby ktos cos wiedzial niech da cyne czy warto jechac Cytuj
daniello2010 Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Był ktoś na Ognicy?Bierze coś?chodzi o grunt Cytuj
slavor7 Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 O w konću poruszamy jakiś ciekawy region. Z tego co wiem to na Ognicy w tym roku to trzeba trafić dzień, bywało już tak że leszcz szedł jak burza w pon i wt a w środę już lipa totalna, z dnia na dzień te brania ustepowaly. Osobiscie bylem w weekend wyżej na Bielinku, woda nie specjalnie wysoka ale generalnie połowiliśmy jedynie drobnice, ładne płocie okonie kilka leszczy. Pogoda zmienna ostanio i nie sprzyja to za bardzo. Cytuj
daniello2010 Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Jadę teraz w sobotę na Ognicę i mam nadzieję że coś połapię.Będę tam pierwszy raz więc może jakieś wskazówki? Cytuj
daniello2010 Napisano 25 Czerwca 2011 Napisano 25 Czerwca 2011 Witam dzieje się coś na Ognicy?Bo właśnie mam zamiar się wybrać dziś za jakieś 4godzinki... Cytuj
szymon1991 Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 Jazgar bierze na Ognicy miałem tam 2 podejścia szczupłego ale nie zaciekłem ale jak Różycę zobaczyłem aż za głowę się złapałem u nas wypływa to jest bardzo mała. Cytuj
szymon1991 Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 Witam. Czy ktoś wie czy jest kra jeszcze na Odrze ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi