smogu Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 Szukam dobrego miejsca do powędkowania w województwie zachodniopomorskim. Najlepiej żeby była jakaś kładka w pobliżu, ponieważ nie mam łódki. Chciałem rozbić namiot obok wody także przydałaby się jakaś miła polanka niedaleko. Ma to być rodzinny wypad z możliwościa pomoczenia kija:) Czy znacie takie miejsca w zachodniopomorskim?? (jestem ze Szczecina) Bede bardzo wdzieczny za każdą propozycje Pozdrawiam
Deuuu Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 Rozumiem że chodzi o jeziorko? Jeśli tak to nawet w pobliżu masz jez. Glinna i Binowo, są kładki, jest gdzie rozbić namiot a i podobno ryby nawet są Jeżeli planujesz dłuższy wypad to możesz spróbować na Kiełbiczu (cholera wie jak to się poprawnie odmienia), nawet jest możliwość wypożyczenia sprzętu pływającego.
smogu Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Napisano 12 Sierpnia 2010 Tak mam na myśli jeziorko. To ma byc 3 dniowy wypad (weekendowy) także nic wielkiego. Zaraz obadam te miejsca na mapie, a znasz konkretne miejsce? Poprostu nie chciałbym spędzic większości dnia na szukaniu dogodnego miejsca. Szczerze mowiąc to przez prace nawet nie mam czasu wypadać dokladnie gdzie pojechać, a nie chce się niepotrzebnie denerwowac szukaniem, bo przeciez to ma byc odpoczynek
Deuuu Napisano 12 Sierpnia 2010 Napisano 12 Sierpnia 2010 Tu masz na temat Kiełbiczy http://www.9477.pl/kielbicze/ A jeśli chodzi o Binowo i Glinną to jak będę miał dłuższą chwilą czasu zaznaczę fajne miejsca na mapce i wrzucę na forum.
smogu Napisano 13 Sierpnia 2010 Autor Napisano 13 Sierpnia 2010 No niestety wypad sie nie udal z powodu zapowiadanych calodziennych burz i deszczow. Mam nadzieje ze moze w nastepny weekend bedzie ladniejsza pogoda. Wyczytalem ze jez. Glinna i Binowo opiekuje sie niejakie Modehpolmo, ale ceny za zezwolenia maja masakryczne.... oferta tutaj czy dobrze rozumiem, że za 1 dzień wędkowania z łodzi musze zapłacic 40zl?? + ew cena łódki....
artech Napisano 15 Sierpnia 2010 Napisano 15 Sierpnia 2010 smogu, źle rozumiesz. Od 10.08.2010. nie można wykupić licencji na połów z łodzi Tylko z brzegu
smogu Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Napisano 16 Sierpnia 2010 aha, faktycznie, nie doczytałem tego... bylem jenak nad Glinnem w niedziele, 4h siedzenia, wędka na spławik + spinning, efekt - 2 plocie ktore braly na kukurydze... na spinning zero podbic, probowalem twistery i obrotowki. Nie wiem co z tymi rybami
Deuuu Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 smogu, byłeś nad "małym" czy "dużym" Glinnym/em ?
smogu Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Napisano 17 Sierpnia 2010 Nad dużym, co prawda wybrałem złą drogę (zostałem pokierowany przez mieszkańców). Dojeżdżałem drogą polną z Żelisławca i żałowałem, że nie mam terenowego auta, drogą można spokojnie przejechać pod warunkiem, że nie było wczesniej jakis wiekszych ulew
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.