sebwedkownik Napisano 9 Sierpnia 2020 Share Napisano 9 Sierpnia 2020 Witam, poszukuje kołowrotka karpiowego do 250 zł z wolnym biegiem. Wędzisko to MIKADO ARCHER 360cm 2,7lbs. Chciałbym poznać wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpangler Napisano 9 Sierpnia 2020 Share Napisano 9 Sierpnia 2020 To zależy do czego będzie potrzebny. Bliskie rzuty, dalekie, wywózka, może potrzebna duża szpula a może niekoniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebwedkownik Napisano 10 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Połów głównie na zbiornikach zaporowych. Rzuty w granicach 70m. Bez wywózki. Kolega polecił mi takie coś OKUMA AVENTA 5000 BF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karmur Napisano 10 Sierpnia 2020 Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Ja mam dwa Robinson Big Runner QD 807. NA allegro sa za 240zl. Przekładnia ślimakowa, mechanizm quick drug, duża szpula do dalekich rzutów.Dla mnie idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi