Smile Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Czy używacie takich specyfików jak aktywatory brań? Co o nich wiecie? Czy warto je w ogóle stosować? Jeśli tak to jakie mażecie polecić? Z góry dzięki za odp.
Danny1661 Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Aktywatory brań to takie "cóś", co polepsza walory smakowe i zapachowe, a przy okazji zwiększa metabolizm u rybek. Osobiście chwale sobie wszelkie atraktory Tandem Baits
Smile Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Napisano 22 Sierpnia 2010 No właśnie chodzi mi o takie cos co polepsza trawienie i wzmaga apetyt u ryb. Coś w stylu Enzymatixu Dragona.
shaman1111 Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Stosowałem enzymatixy Dragona i mogę stwierdzić że, nie zauważyłem większej ilości brań w stosunku do tego gdy go nie stosowałem. Jak dla mnie to zwykły atraktor
Danny1661 Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Takie sprawy mają swoje zastosowanie na dłuższych zasiadkach - np. weekend. Gdy jedziemy na ryby na pare godzin to moim zdaniem są to pieniądze wyrzucone w błoto. Enzymatixów prawie nigdy nie stosuję bo nie mam p0o co. Wystarczą mi zwykłe atraktory. Jezeli masz zamiar siedzieć na jednej miejscówce trochę dłużej to myśle ze mozesz spróbowac z aktywatorami
Gość grzechuce Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 bardzo dobre sa Tandem Baits http://www.tandembaits.com masz tam boostery, wzmacniacze i inne ciekawe dodatki poprawiajace mieszanki. do zwyklej zanety dobry aktywatorem tez sa konopie prazone
merkawa Napisano 1 Grudnia 2010 Napisano 1 Grudnia 2010 Maci racje ale nie do końca, bo jak nie traficie z odpowiednią zanętą to żaden bio_aktywator nie pomoże. Tu chodzi że ,jak rybę ściągniesz na swoje łowisko zanęto. to oto chodzi żeby ryba nie modła się nasycić zanętą i wciąż była zainteresowana i nie odpływała. Nie można przesadzać z bio_aktywatorem 1 łyszka stołowa na 3 kg zanęty można mieszać bio_aktywatory np; płoć + leszcz + carp = eldorado!!!! jak się trafi zanętą i z zapachem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.