Skocz do zawartości
tokarex pontony

15 koszulek i czapeczek gratis dla użytkowników forum!

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 113
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

ok, nie będę robił białych czapeczek a dla koszulek zapytam jutro o inne kolory typu zielone, moro itp. i takie też zrobię.

Gość Dwie_sety
Napisano

Jeżeli mogę wtącić taki temat.

Istnieją techniczne możliwości wydrukowania na zwykłej drukarce na specjalnej termofoli dowolnych emblematów, które potem można sobie przyprasować na wszystko, koszulke kamizelkę itp.

Czy mógłbyś umieścić na forum taki sam emblemat graficzny jak na robionych przez ciebie koszulkach.

Będę mógł wtedy sam sobie zrobić dowolną ilość przyprasowanek.

Miałem już coś takiego i było doskonałe, nie do zdarcia, wytrzymywało każde pranie.

Napisano

Jeżeli bedziesz skladał zamówienie ,a była by taka możliwość to kupiłbym dwa komplety w kolorze zielonym . Myśle ,ze tym co robią nadruk jest obojętne na jakim kolorze zrobią. Napisz jaka forma płatności aby nie było niedomówień

Napisano

Jako że dzis się po pracy nie wyrobiłem i nie byłem w agenturze reklamowej i jako, że zgłaszacie jeszcze uwagi w sprawie tych koszulek, to zrobimy to na spokojnie. Pare dni mnie nie zbawi. Postaram sie najpierw, przedstawić kolory koszulek, postaram się o wstępny projekt i dopiero puszczę zamówienie. Bo rzeczywiście ani rozmiar koszulki ani jej kolor raczej nie będzie miał znaczenia.

http://www.allegro.pl/ite...wo_wedkarz.html

Oczywiście odpłatnie i oczywiście chodzi mi o logo haczyka

będzie sam główny motyw haczyk.pl bez ryby( ryba z tego co sie dowiedziałem nie wyjdzie ładnie)

Mały motyw po lewej stronie z przodu i duży na plecach.

Grafikę(rybę) w najbliższym czasie i tak zamierzam zmienić na coś kolorowego, może jakiegoś "żywego" wędkarza(-y) z rybą-(ami) na białym tle, albo rybę (ale kolorową) . Widziałem taki motyw w jakimś katalogu ze sprzętem. Super to wygląda.

Istnieją techniczne możliwości wydrukowania na zwykłej drukarce na specjalnej termofoli dowolnych emblematów, które potem można sobie przyprasować na wszystko, koszulke kamizelkę itp.

Nie widzę problemu, jak już doszlifuję ostatecznie to logo na koszulki to je tu wstawię do ściagania na takie rzeczy.

Przy okazji przypomniałeś mi o pewnym pomyśle, który mi niedawno chodził po głowie, ale napisze o nim w nowym temacie.

Napisano

Witam

Dwie_Sety nie wiem z jakiego materialu robiles prasowanki na koszulki bo niestety ja bawilismy sie ze swoimi znajomymi w takie rzeczy robiac sobie koszulki (nie zwiazane z wedkarstwem) i efekt byl lipny. Powiem tak ze po tym jak zostalem wrzucony w takiej koszulce do morza :lol: to niestety ale przestala sie nadawac do czegokolwiek bo cala wyprasowanka zluszczyla sie i wygladalo to tragicznie :sad:

Nie wiem czy to byl efekt wody morskiej (jednak ta baltycka az taka slona nie jest) czy jednak moze jakis lipnych materialow

Co do koszulek to wydaje mi sie ze samo logo nie musi byc widoczne az tak bardzo bo i po co? Ma mi swiecic i migac z przodu lub tylu? :wink: Wystarczy ze po prostu bedzie i tyle a ze np na koszulkach moro moze byc mniej widoczne to akurat dla mnie by nie mialo znaczenia

I popieram Tomika ze warto takie rzeczy na spokojnie porobic i przygotowac (i na spokojnie zebrac informacje kto ile chce i w jakich rozmiarach)

Jak wszystko bedzie jasne juz odnosnie koszulek to tak Jaroslaw napisal warto by bylo jeszcze opisac cala strone finansowa (techniczna) zakupu (forma platnosci, wysylki itp itd)

Pozdrawiam

Gość Dwie_sety
Napisano
Dwie_Sety nie wiem z jakiego materialu robiles prasowanki na koszulki bo niestety ja bawilismy sie ze swoimi znajomymi w takie rzeczy robiac sobie koszulki (nie zwiazane z wedkarstwem) i efekt byl lipny. Powiem tak ze po tym jak zostalem wrzucony w takiej koszulce do morza to niestety ale przestala sie nadawac do czegokolwiek bo cala wyprasowanka zluszczyla sie i wygladalo to tragicznie

Robiliśmy takie dla klubu, nie wiem co to była za folia, kolega przyniósł.

Miałem na dwuch koszulkach przyprasowane na prawej "klacie" wielkosci przeciętnej naszywki. Przyprasowałem sam. Nic się nie działo, normalnie zużyło sie razem z koszulkami.

Pomysł poddałem jako jedną z możliwości posiadania logo haczyka na własnej odzieży.

Napisano

Dwie_Sety ja mialem nadruki na plecach wielkosciowo na polowe plecow i tak jak pisalem po kapieli w Baltyku zluszczylo sie :sad:

Kiedys jak bylem maly to tez popularne byly naprasowywanki jednak tez szybko sie niszczyly (jednak mysle ze tamtych nie ma co porownywac bo jednak jakies 15-20 lat do tylu to zupelnie chyba inne materialy)

Jednak trzeba by bylo sie troszke na tym znac

Moze ktos na forum ma o tym pojecie albo korzystal z takich dobrych zabawek :smile:

Ja moge sie dowiedziec jak to koledzy dokladnie robili (ja dostalem gotowa koszulke)

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Dla oświeżenia tematu napisze, że od piątku biorę parę dni wolnego i dopiero wtedy zlecę zrobienie koszulek. Trudno mi było ostatnio wyrobić się do agencji reklamowej. Na codzień pracuje w takiej branży w której właśnie zaczynają się "żniwa" i późno wracałem z pracy. Dziś bym chętnie skoczył, ale pogoda mnie rozłożyła i cierpię :wink:

Co do możliwości zakupu indywidualnie koszulek, to jak już wybierzemy wzór to podam Wam konto do wpłat, albo powysyłam za pobraniem.

Napisano

Witam

Tomiku widze ze chyba jako jeden z nielicznych napalilem sie na zakup koszulki, teraz wychodzi ze napalilem sie jak szczerbaty na suchary :lol: bo poki co ich nie ma :neutral:

Moglbys chociaz tak raz na tydzien napisac jak sie sprawa ma :?:

Rozumiem ze mozesz nie miec czasu ale to przynajmniej mi da poglad czy cos sie zmienilo czy nie

Tym bardziej ze jak bym wzial w robocie urlop to pewnie gdzies wyjade a wtedy nie bede pewnie nic sprawdzal w sieci

Dlatego zawsze nawet jesli pojawi sie krotka informacja raz w tygodniu o tym nawet ze nic sie nie zmienilo to bedzie jakis sygnal dla uzytkownikow ktorzy chcieli kupic koszulki ze nic sie nie dzieje spokoj i nie ma o czym poki co myslec

Pozdrawiam

Napisano

Dzisiaj udało mi się podjechać do agencji reklamowej. Chciałem Wam kolory koszulek przedstawić, ale ze strony producenta koszulek przyznam że nie mogę ściągnąć :???:

W sumie wybrałem dwa kolory z katalogu, pstryknąłem zdjecia telefonem, tylko ze oczywiscie słabo to wyszło:

wybrałem taką "militarną zieleń" (delikatnie lepiej widać przy rozjśnionym monitorze)

koszulka3.JPG

i taki kolor:

koszulka2.JPG

W każdym razie przy ciemniejszej koszulce chyba zrobie coś takiego:

logoczarne.JPG

Koszt koszulki jakby ktoś chciał kupić to 28-29 zł (mogła by byc tańsza, ale zamawiam 210 gr) tak zeby była pożądnej jakości.

W piątek w każdym razie umówiłem się ostatecznie na zamówienie, zamówie ich poprostu więcej niz mi trzeba na konkurs i kto bedzie chciał to sobie kupi. Zawsze też mozna zamówić później ponownie.

Czapeczki będę wiedział w piątek, gdyż mam dostać ofertę troche droższych a lepszych jakościowo. Oczywiscie nie bedą białe.

piszcie jeszcze swoje opinie na temat koloru.

Napisano

Tomiku jesli to pierwsze to jest ciemna zielen :roll:

Przepraszam ale na zdjeciu nic a nic nie widac :oops:

Drugi kolorek widac i wedlug mnie jest ok :smile:

Jednak nadal bym sie upieral przy ewentualnosci koloru - malowania moro (ale ja jestem upierdliwy :lol: )

W kwesti czapeczek to wydaje mi sie ze fajnie jesli by byly w bardzo podobny kolorze jak koszulki (czyli najlepiej - moro :lol::lol: )

Mysle ze cena jest ok bo nie ma sensu chyba robic takich co by wytrzymaly do pierwszego prania (jednak nie bardzo wiem co znaczy w praktyce 210 g/m2)

To tyle z mojej strony

Pozdrawiam

Gość bogdan39
Napisano

TOMIK wam nam robi prezenty a wy dupe zawracacie wstyd

Napisano

Bogdan nie rozumiem o co sie unosisz

Po pierwsze nie zawracam dupy tylko napisalem co sadze (Tomik sam prosil o opinie)

Po drugie nie zamierzam nic dostawac tylko kupic

Po trzecie to forum jest do dyskusji i mysle ze lepiej jest zrobic jakies fajne i porzadne koszulki ktore beda wypadkowa wszystkich zdan na forum

Wybacz ale swoim postem wiele do dyskusji konstruktywnego nie wniosles :roll:

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Przegladajac allegro zobaczylem takie koszulki

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/69eb47c1e74550e4.html

lub

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5160940adf3cfc3f.html

Fotki te pochodza z aukcji z allegro (dal bym linka do aukcji ale nie wiem czy moglbym)

Chociaz koszulki nie sa polskie to te obrazki wygladaja fajnie

Po prostu przypomnial mi sie temat forumowych koszulek

Jak widac takie mozliwosci odwzorowan na koszulkach sa ale poki co to jest raczej chyba poza zasigiem

Rowniez cena ograniczyla by pewnie krag potencjalnych kupcow (na allegro jesli dobrze teraz pamietam byly za 77 zl) - pewnie przy produkcji takiej malej cena by siegala okolo 100 zl (jesli dalo by sie to w Polsce zrobic)

Ja i tak nie moge sie doczekac kiedy bedzie sprzedaz koszulek forumowych :cool:

A moze panowie skoro powoli kielkowala mysl na forum to jakis zlot :twisted:

Zaproponowalbym Torun ale u nas poza Wisla nic nie ma (no chyba ze chcecie pozwiedzac)

Co prawda w Toruniu prawie nad sama Wisla jest camping na ktorym tez sa domki 4 osobowe ale pewnie Wisla w centrum miasta nie byla by atrakcyjnym lowiskiem :neutral:

Juz koncze posta bo sie rozkrecilem :roll:

Pozdrawiam

Napisano

Koszulki mam:

k.jpg

k2.jpg

Część jest w takim jakimś brązowatym kolorze, część w takimś jakimś zielono-militarnym :mrgreen:

Małe logo z przodu, duże z tyłu.

Czapeczki w następnym tygodniu bo zdecydowałem się na haftowane logo.

Napisano

Póki co odświeżę jeszcze listę użytkowników, którym już koszulki i czpeczki sie należą:

maniek

shogun_zag

artech

bogdan39

keri

andi64

Dwie_sety

Tak, więc jeszcze 8 kompletów do zgarnięcia :mrgreen:

I tak jak pisałem wcześniej zamówiłem wszystkiego więcej, więc będzie można dodatkowo je sobie kupić. Niemniej poczekam jeszcze na czapeczki i wtedy napiszę co i jak.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.