Skocz do zawartości
tokarex pontony

15 koszulek i czapeczek gratis dla użytkowników forum!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tomik wielkie dzięki ,koszulki się podobać tylko pytanie czy aby rozmiar XXXL posiadasz ,bo inny niestety nie pasuje.

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 113
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
Napisano

Czapeczki już są:

czapeczka.jpg

więc zaczynam rozsyłane, bo się lato skończy :mrgreen:

Osoby z poniższej listy proszę o dane adresowe na "pw" lub maila haczyk@haczyk.pl

maniek

shogun_zag

artech

bogdan39

keri

andi64

Dwie_sety

trini

wraz z podaniem rozmiaru koszulki a mam takie rozmiary:

M - szerokość 50,8 cm (czyli obwód jakieś 102cm) , długość 73.7

XL - szerokość 61 cm (czyli obwód jakieś 122cm), długość 78.8

2XL - szerokość 66,1 cm (czyli obwód jakieś 132cm) , długość 81,3

i kolorem "militarna zieleń" lub ten "oliwkowy brązik" (wg zdjęć z poprzednich postów)

M mam tylko zielone.

Czapeczka pasuje do obu koszulek. Jej kolor określiłbym na jakiś taki... grafitowy :mrgreen: zdjęcie robilem telefonem, więc nie oddaje całego jej uroku :cool:

W każdym razie czekam na dane.

I na dzień dzisiejszy zostało jeszcze 7 gratisowych kompletów do zgarnięcia.

Napisano
:shock: Fajowa, ale słowo się rzekło :cool: Nadal podtrzymują swoją chęć przekazania tych dóbr Jans-owi. Piszę tak, dla przypomnienia i sądzę, że to dla Ciebie Tomik nie będzie kłopotem :mrgreen:
Napisano

Po kijku, to raczej tylko ... żona :lol::lol::lol:

Maniuś, spokojnie, usłyszysz mnie. Będę się darł ... Maaaanieeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk. To właśnie ja będe :cool::lol:

Napisano

Dane korespondencyjne zdaje sie przysłali wszyscy. Niemniej proszę jeszcze o jeszcze kilka dni cierpliwości bo mam akurat okres szkoleń w pracy i troche jestem w rozjazdach i po za domem.

Napisano
Och te szkolenia :wink: jakie męczące. No ale w tej branży ciągle trzeba się uczyć

To było akurat bardzo fajne i bardzo przydatne :cool:

A wracając do koszulek, właśnie pierwsze kompleciki pakuje i jutro wysyłam.

Do grona osób, które przekroczyły 200 postów dołączył Bartosz a więc zostało jeszcze 6 gratisowych kompletów.

A tym wszystkim, którzy proszą mnie na pw o możliwość odzielnego zakupu koszulek i czapeczek już niedługo podam konto (muszę internetowe skąbinować, zeby być na bieżąco :cool: ) i będzie można je sobie kupić. Tak jak obiecałem zamówiłem przy okazji więcej.

Napisano

Fajnie, że już za moment wysyłka :)

nie wyobrażam sobie zlotu bez firmowych koszulek :mrgreen:

i ciapeciek też ;)

Napisano

Info dla tych, którzy pisali z prośbą o mozliwość kupienia koszulki, czapeczki po za konkursem:

koszulka wyszła mi 22zł , czapeczka 14 zł , Kilka kompletów już wysłałem i koszt przesyłki pocztą z potwierdzeniem odbioru ( żeby sie gdzieś nie zapodziało :wink: ) to 7,40 zł

kolory i rozmiar jeszcze do wyboru w postach powyżej:

Wszystkich zainteresowanych proszę o info na prywatne wiadomości lub maila

Pozdrawiam

tomik

Gość bogdan39
Napisano

koszulkahd2.th.jpg

Wielkie dzienki dla Tomika za barwy klubowe jak widać sprawiły radość nietylko mnie :lol:

Napisano

Ha ha ha Extra! Jednop mnie tylko zastanawia, jak mi sie ta czapeczka na dzbanek zmiesci :idea::?::mrgreen: Bo jak widze to ona na Twojego synka akurancik :-)

Napisano
Jedno mnie tylko zastanawia, jak mi sie ta czapeczka na dzbanek zmiesci

Z tym mysle że nie będzie problemu, jest regulowana :cool:

Natomiast przypominam rozmiary koszulek jakie mam, tu dobrze wybierajcie:

M - szerokość 50,8 cm (czyli obwód jakieś 102cm) , długość 73.7

XL - szerokość 61 cm (czyli obwód jakieś 122cm), długość 78.8

2XL - szerokość 66,1 cm (czyli obwód jakieś 132cm) , długość 81,3

L - nie mam.

I miło, że już paczki dochodzą. :cool: Wszystkie wysyłam z potwierdzeniem odbioru.

Napisano

Tomik ,przeglądam forum a tu ktoś tarabani do mnie ,a to poczta polska no i dostałem komplecik koszulka i czapeczka ,kolor co prawda oliwkowy ale szczeże powiem podobać mi się, więcej powiem i nawet pasuje rozmuiar czyli Wielkie Dzięki.

Zapytam tylko pro forma jak by koszulek 2xl zostało i nikt nie chciał to daj znać ,chętnie dokupie.

Napisano

Dotarło :grin::grin: Wielkie dzięki Tomik za komplecik, właśnie odebrałem, przymierzyłem i jest naprawdę OK! :cool:

Napisano

i ja się dołączam do podziękowań super jakość zamówiłem XL, ale okazało się że L by też pasowała, myślalem że moja samara podczas tych wakacji bardziej się powiększy :grin::grin::grin:

Napisano

wydaje mi się , że mam szansę dostać koszulkę i czapeczkę :oops:

gdyby tak było proszę o rozmiar XL w kolorze "oliwkowobrązowym"

a czapeczka w kolorze : no właśnie jakie są kolory? (nie chcę białej) :?::?::?:

Napisano

miron popóśc troche, bo w końcu zamiast na jakość przejdziesz na ilość :grin::grin::grin:

chyba że już to nastąpiło :o:o:o

Napisano

Miron moje gratulacje. 200 postów w 1 miesiąć. :shock:

Czekam na datę 2 lipiec 2007 to właśnie wtedy będziesz rok na forum i jak wnioskuję z wynikiem 2400 postów :lol: No chyba że nie będzie koszulek to tępo spadnie :cool:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.