maniek Napisano 2 Lipca 2006 Napisano 2 Lipca 2006 Tomik wielkie dzięki ,koszulki się podobać tylko pytanie czy aby rozmiar XXXL posiadasz ,bo inny niestety nie pasuje.
tomik Napisano 19 Lipca 2006 Autor Napisano 19 Lipca 2006 Czapeczki już są: więc zaczynam rozsyłane, bo się lato skończy Osoby z poniższej listy proszę o dane adresowe na "pw" lub maila haczyk@haczyk.pl maniek shogun_zag artech bogdan39 keri andi64 Dwie_sety trini wraz z podaniem rozmiaru koszulki a mam takie rozmiary: M - szerokość 50,8 cm (czyli obwód jakieś 102cm) , długość 73.7 XL - szerokość 61 cm (czyli obwód jakieś 122cm), długość 78.8 2XL - szerokość 66,1 cm (czyli obwód jakieś 132cm) , długość 81,3 i kolorem "militarna zieleń" lub ten "oliwkowy brązik" (wg zdjęć z poprzednich postów) M mam tylko zielone. Czapeczka pasuje do obu koszulek. Jej kolor określiłbym na jakiś taki... grafitowy zdjęcie robilem telefonem, więc nie oddaje całego jej uroku W każdym razie czekam na dane. I na dzień dzisiejszy zostało jeszcze 7 gratisowych kompletów do zgarnięcia.
shogun_zag Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Fajowa, ale słowo się rzekło Nadal podtrzymują swoją chęć przekazania tych dóbr Jans-owi. Piszę tak, dla przypomnienia i sądzę, że to dla Ciebie Tomik nie będzie kłopotem
shogun_zag Napisano 20 Lipca 2006 Napisano 20 Lipca 2006 Po kijku, to raczej tylko ... żona Maniuś, spokojnie, usłyszysz mnie. Będę się darł ... Maaaanieeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk. To właśnie ja będe
tomik Napisano 23 Lipca 2006 Autor Napisano 23 Lipca 2006 Dane korespondencyjne zdaje sie przysłali wszyscy. Niemniej proszę jeszcze o jeszcze kilka dni cierpliwości bo mam akurat okres szkoleń w pracy i troche jestem w rozjazdach i po za domem.
keri Napisano 23 Lipca 2006 Napisano 23 Lipca 2006 Och te szkolenia jakie męczące. No ale w tej branży ciągle trzeba się uczyć
tomik Napisano 26 Lipca 2006 Autor Napisano 26 Lipca 2006 Och te szkolenia jakie męczące. No ale w tej branży ciągle trzeba się uczyć To było akurat bardzo fajne i bardzo przydatne A wracając do koszulek, właśnie pierwsze kompleciki pakuje i jutro wysyłam. Do grona osób, które przekroczyły 200 postów dołączył Bartosz a więc zostało jeszcze 6 gratisowych kompletów. A tym wszystkim, którzy proszą mnie na pw o możliwość odzielnego zakupu koszulek i czapeczek już niedługo podam konto (muszę internetowe skąbinować, zeby być na bieżąco ) i będzie można je sobie kupić. Tak jak obiecałem zamówiłem przy okazji więcej.
trini Napisano 26 Lipca 2006 Napisano 26 Lipca 2006 Fajnie, że już za moment wysyłka nie wyobrażam sobie zlotu bez firmowych koszulek i ciapeciek też
tomik Napisano 27 Lipca 2006 Autor Napisano 27 Lipca 2006 dziś pakuje a jutro wysyłam kolejne... a 10 komplecik dla "wiesławka" Zostało 5
tomik Napisano 28 Lipca 2006 Autor Napisano 28 Lipca 2006 Info dla tych, którzy pisali z prośbą o mozliwość kupienia koszulki, czapeczki po za konkursem: koszulka wyszła mi 22zł , czapeczka 14 zł , Kilka kompletów już wysłałem i koszt przesyłki pocztą z potwierdzeniem odbioru ( żeby sie gdzieś nie zapodziało ) to 7,40 zł kolory i rozmiar jeszcze do wyboru w postach powyżej: Wszystkich zainteresowanych proszę o info na prywatne wiadomości lub maila Pozdrawiam tomik
Jarosław Napisano 30 Lipca 2006 Napisano 30 Lipca 2006 Potrzebuję adresata konta bo nie chce mi przyjąć przelewu.
Gość bogdan39 Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 Wielkie dzienki dla Tomika za barwy klubowe jak widać sprawiły radość nietylko mnie
leszczyk Napisano 31 Lipca 2006 Napisano 31 Lipca 2006 Ha ha ha Extra! Jednop mnie tylko zastanawia, jak mi sie ta czapeczka na dzbanek zmiesci Bo jak widze to ona na Twojego synka akurancik
tomik Napisano 31 Lipca 2006 Autor Napisano 31 Lipca 2006 Jedno mnie tylko zastanawia, jak mi sie ta czapeczka na dzbanek zmiesci Z tym mysle że nie będzie problemu, jest regulowana Natomiast przypominam rozmiary koszulek jakie mam, tu dobrze wybierajcie: M - szerokość 50,8 cm (czyli obwód jakieś 102cm) , długość 73.7 XL - szerokość 61 cm (czyli obwód jakieś 122cm), długość 78.8 2XL - szerokość 66,1 cm (czyli obwód jakieś 132cm) , długość 81,3 L - nie mam. I miło, że już paczki dochodzą. Wszystkie wysyłam z potwierdzeniem odbioru.
shogun_zag Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Ja zaklepuję koszulkę 2XL military i czapeczkę najchętniej czarną
maniek Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Tomik ,przeglądam forum a tu ktoś tarabani do mnie ,a to poczta polska no i dostałem komplecik koszulka i czapeczka ,kolor co prawda oliwkowy ale szczeże powiem podobać mi się, więcej powiem i nawet pasuje rozmuiar czyli Wielkie Dzięki. Zapytam tylko pro forma jak by koszulek 2xl zostało i nikt nie chciał to daj znać ,chętnie dokupie.
keri Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Dotarło Wielkie dzięki Tomik za komplecik, właśnie odebrałem, przymierzyłem i jest naprawdę OK!
andi64 Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 i ja się dołączam do podziękowań super jakość zamówiłem XL, ale okazało się że L by też pasowała, myślalem że moja samara podczas tych wakacji bardziej się powiększy
miron Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 wydaje mi się , że mam szansę dostać koszulkę i czapeczkę gdyby tak było proszę o rozmiar XL w kolorze "oliwkowobrązowym" a czapeczka w kolorze : no właśnie jakie są kolory? (nie chcę białej)
andi64 Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 miron popóśc troche, bo w końcu zamiast na jakość przejdziesz na ilość chyba że już to nastąpiło
keri Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Miron moje gratulacje. 200 postów w 1 miesiąć. Czekam na datę 2 lipiec 2007 to właśnie wtedy będziesz rok na forum i jak wnioskuję z wynikiem 2400 postów No chyba że nie będzie koszulek to tępo spadnie
tomik Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Napisano 1 Sierpnia 2006 W każdym razie zostały jeszcze 4 komplety....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.