rutra Napisano 20 Września 2010 Share Napisano 20 Września 2010 Potrzebuję małego kołowrotka z przednim hamulcem w obudowie z duralu typu stradic 1000-1500,spro blue-red arc 9100-10100,zauber 1000. Mogę zamienić na tica camry 3500 używany w dobrym stanie technicznym i wizualnym[obie szpule metalowe] na używany zauber lub spro. Drugi kręciął,to daiwa TD Advantage 2500 w dobrym stanie technicznym i wizualnym z nową zapasową szpulką na stradica z przednim hamulcem w podobnym stanie lub nowy wielkości 1000-1500 albo nowego zaubera lub spro wielkości 1000. Jeśli zauber lub spro będą miały zapasowe szpulki to wymienię daiwę z zapasem,jeśli nie,to daiwa będzie z jedną szpulą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutra Napisano 21 Września 2010 Autor Share Napisano 21 Września 2010 Mogę zamienić oba kołowrotki za jednego stradica bądź twin powera-mam jeszcze dwa spinningi kleniowo-jaziowe[st.croix i daiwa]. Co do konfiguracji na pewno się dogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.