przemx Napisano 28 Września 2010 Napisano 28 Września 2010 Witam wszystkich. Chciałem poinformować o fatalnych wynikach na łowiskach tego Gospodarstwa, szczególnie w okolicach Lipna. Jedyną rybą, jaką można złapać jest ukleja, bo sieciami wyciągnięto szczupaka i węgorza, sam na własne oczy widziałem jak rozstawiano około 1000 metrów sieci w jednym jeziorze. Paranoja, nie kupujcie zezwoleń, bo choć tanie to nie warte. Takie jest moje zdanie
lawdzoj82 Napisano 28 Września 2010 Napisano 28 Września 2010 Witam wszystkich. Chciałem poinformować o fatalnych wynikach na łowiskach tego Gospodarstwa, szczególnie w okolicach Lipna. Jedyną rybą, jaką można złapać jest ukleja, bo sieciami wyciągnięto szczupaka i węgorza, sam na własne oczy widziałem jak rozstawiano około 1000 metrów sieci w jednym jeziorze. Paranoja, nie kupujcie zezwoleń, bo choć tanie to nie warte. Takie jest moje zdanie Na Wiśle to samo siata na siacie stój a w okolicy tamy to już jest wolna amerykanka wiec nie tylko na jeziorach jest to co opisujesz
przemx Napisano 29 Września 2010 Autor Napisano 29 Września 2010 No widzisz, ale tu normalnie ludzie którzy powinni dbać też o zarybianie, a nie kłusownicy. Chociaż koło Tamy to jest woda PZW czy Pana K? No i warto zawsze zgłaszać, bo już widziałem dużo motywów kiedy odławiał PZW jedną siecią, a kłusownicy dołączali się 10
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.