Skocz do zawartości
tokarex pontony

Gospodarstwo Rybackie Włocławek

przemx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich. Chciałem poinformować o fatalnych wynikach na łowiskach tego Gospodarstwa, szczególnie w okolicach Lipna. Jedyną rybą, jaką można złapać jest ukleja, bo sieciami wyciągnięto szczupaka i węgorza, sam na własne oczy widziałem jak rozstawiano około 1000 metrów sieci w jednym jeziorze. Paranoja, nie kupujcie zezwoleń, bo choć tanie to nie warte. Takie jest moje zdanie

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Witam wszystkich. Chciałem poinformować o fatalnych wynikach na łowiskach tego Gospodarstwa, szczególnie w okolicach Lipna. Jedyną rybą, jaką można złapać jest ukleja, bo sieciami wyciągnięto szczupaka i węgorza, sam na własne oczy widziałem jak rozstawiano około 1000 metrów sieci w jednym jeziorze. Paranoja, nie kupujcie zezwoleń, bo choć tanie to nie warte. Takie jest moje zdanie
Na Wiśle to samo siata na siacie stój a w okolicy tamy to już jest wolna amerykanka wiec nie tylko na jeziorach jest to co opisujesz :evil:
Napisano

No widzisz, ale tu normalnie ludzie którzy powinni dbać też o zarybianie, a nie kłusownicy. Chociaż koło Tamy to jest woda PZW czy Pana K? No i warto zawsze zgłaszać, bo już widziałem dużo motywów kiedy odławiał PZW jedną siecią, a kłusownicy dołączali się 10 :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.