baju Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 wczoraj podobno na Cegielince widziana była foka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mushuk Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 wczoraj podobno na Cegielince widziana była foka ... Nie wiem jak na Cegielince, ale ja ją widziałem na Dziewokliczu koło godziny 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 była foka osobiście widziałem około godz 17 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedin Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Witam, no to ładnie chyba za rybami przypłyneła bałtyku, a sprawy wędkarskie,są rezultaty...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 Byłem wczoraj od 20.15 do 22.50,miejsce Szczecin-beton na cegielince koło reklamy pl....y. Celem był drapieżnik oczywiście,zander,szczupak,okoń. Nie udało się połowić po północy na spining.Wynik zero,guma,drop,trok.Straty jeden zerwany kogut,pletka sie splątała i pekła przy wyrzucie. Pewnie moja wina,choć nie spodziewałem się że daiwa braid tournament 0,18mm może tak trzasnąć pod 30g kogutem. Po tym zdarzeniu musiałem sie zwijać,nie byłem swoim autem... Spining późną nocą nie udał się,ale to w ogóle nic nie znaczy przecież.Będę próbował,ciekawość nie pozwala mi zrezygnować. Aaaa coś dziwnego pływało,ale czy to była foka? Nie nie mogę na pewno powiedzieć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 wie ktos moze jaki jest uciąg wody na cegielince? jakie ciezarki trzeba stosowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 15 Czerwca 2013 Share Napisano 15 Czerwca 2013 Obecnie na Odrze ciągnie masakrycznie, więc na Cegle pewnie jeszcze bardziej Wczoraj kilka kontrolnych rzutów w centrum przy dworcu PKP i 30 gram nie schodziło do dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedin Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 Witam bierze cos , siedzi ktoś tam na murkach..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 24 Czerwca 2013 Share Napisano 24 Czerwca 2013 byłem w niedziele , od 3 w nocy za sandaczem ale lipa ... białoryb idzie pod wierzchem bo woda tak rwie jak y to była górska rzeka i strasznie brudna !!!! Rozmawiałem z grunciarzami słabiutko trzeba czekac az woda z gór spłynie i się uspokoi , ps- główka 40 g + guma ciężko do dna dochodziła a grunciaze koszyki 120 g i zaraz pod brzegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 26 Czerwca 2013 Share Napisano 26 Czerwca 2013 Przedwczoraj 12 okoni,najwieksze 17-18 cm,siadło dolne.Dzisiaj sandacz47cm na drop i okon 24 cm,miejsce cegielinka w szczecinie.czas 15.15 do 19.20 Rano powtórka.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 był ktos? jak uciag wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedin Napisano 16 Lipca 2013 Share Napisano 16 Lipca 2013 witam, napiszcie co słychac na cegle, ciągnie mocno, bierze cos, pochwalcie się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szogun7 Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Witam, w niedzielę 18.08 będą rozegrane zawody w godz. 5-13 jeśli dobrze pamiętam, także nie połapiemy na Cegielince Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedin Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 Witam a w ogóle bierze cos , był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedin Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 witam kogo są wody od mostu pionierów gdzie kończy się cegła, do mostu cłowego - rs regalica? czy sumowskie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 15 Sierpnia 2013 Share Napisano 15 Sierpnia 2013 jedin, pzw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek79 Napisano 16 Sierpnia 2013 Share Napisano 16 Sierpnia 2013 Witam jakie koło ma zawody na cegielince 18.08.2013.wie może ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 17 Sierpnia 2013 Share Napisano 17 Sierpnia 2013 Podłączam się do pytania, może chociaż ktoś może potwierdzić w jakich godzinach? Bo chciałem podjechać i pokibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 Sam sobie odpowiem, zawody miało koło Agryf. Pokręciłem się jakąś godzinę. Coś tam łowili ale bez rewelacji, przynajmniej koło godziny 10. Jedna ryba na 10-15 minut obserwując 3-5 stanowisk. Małe leszczyki i płotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedin Napisano 18 Sierpnia 2013 Share Napisano 18 Sierpnia 2013 witam bierze cos w nocy na cegielince płoć leszcz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedin Napisano 19 Sierpnia 2013 Share Napisano 19 Sierpnia 2013 witam a koło mostu cłowego tez cos bierze , tam sa podobne warunki jak na cegle, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3VY Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 Witam mam takie pytanko czy na cegielince można z łodzi łowić dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L3VY Napisano 21 Sierpnia 2013 Share Napisano 21 Sierpnia 2013 Witam ponownie już sobie spradziłem można na cegielince łowić z łodzi. Mam jeszcze taką sprawe czy ktoś próbował łowić może ostatnio sandacza na cegielince na dropa lub z opadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedin Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 witam napiszcie cos, był ktos na cegle, bierze cos , znaomy był tydzien temu i złapał trohce ładnych płoci koło 30-35 cm, ale nie wiem czy byl na cegielince czy koło mostu cłowego, bo mówił , że na betonach, czy koło mostu cłowego są tez lampy uliczne czy tylko na cegle est w nocy oswietlone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 22 Sierpnia 2013 Share Napisano 22 Sierpnia 2013 jedlin koło nie ma, są na moście ale to jest już kawałek i za dużo światła to nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi