kafarszczak Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Biorą krąpie oraz trafi się płoć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 Byłem wczoraj od 7 do 13. Brały leszczyki pomiędzy 30 a 40 cm i nawet duże krąpie. Nawet fajna zabawa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedin Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Witam kolegów , bierze coś na cegielince, spinning-feeder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazurek1052 Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 Witam szanownych wędkarzy,powtórzę pytanie, bierze coś na cegielince ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buthidae Napisano 10 Listopada 2016 Share Napisano 10 Listopada 2016 Zasłyszane w okolicy- ładna płoć się ruszyła na Cegle. Potwierdzi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawa86 Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Byłem dziś od rana z kolegą i lipa we dwóch od 7 do 13 i zlapalismy 18 płotek od 20 do 25 cm . Brały na splawiK i koszyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristofer Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Witam kolegów z zapytaniem co słychać na Cegle chciałbym tam się wybrać może na dwa dni jak czy warto nockę zarwać - jest leszcz?? Czy w dzień na tyczkę połowię płocie nie płotki oraz jaką macie tajemną przynętę - kiedyś byłem obok mnie starszy pan łowił może ze 4 metry od betonów piękne płocie ale pudełko miał zakryte z przynętą i nie chciał niestety tajemnicy zdradzić - oczywiście u mnie było 10 % tego co on holował . Może na priv podeślecie info - byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi