Hadzi77 Napisano 21 Września 2020 Share Napisano 21 Września 2020 Witam moich miłych wędkarzy, chciałbym się zapytać co sprawia wam większą satysfakcję podczas łowienia ? Złowienie dorodnego suma czy potężnego szczupaka ? Ja osobiście jestem fanem suma , taki sum tovzjada na śniadanie takiego szczupaka jednym chapnięciem. Zapraszam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorr Napisano 15 Grudnia 2020 Share Napisano 15 Grudnia 2020 Witam, Przymierzam się do zakupu szczupaka na święta. Mam do wybory dwie oferty cenowe Żywy za 28 zł. za kilogram i wypatroszony bez łba po 35 za kilogram. Która z tych ofert będzie korzystniejsza ?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 18 Grudnia 2020 Share Napisano 18 Grudnia 2020 Dla ryb ani jedna ani druga opcja nie będzie korzystna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi