Szymon Olbrich Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Cześć! Jestem początkującym wędkarzem, który dopiero co wyrobił sobie kartę wędkarską. Wracam właśnie znad morza (Rowy-polecam miejscowość), gdzie udało mi się połapać trochę rybek na kanale „Łupawa”. Z ciekawszych okazów udało mi się złapać... no właśnie co to jest? Najbardziej przypominają mi one płoć, ale musiałaby być one bardzo duże (27cm i 32cm), myślałem też nad wzdręgą. Myślę, że dla Was, zaprawionych wędkarzy nie będzie żaden problem :) Pozdrawiam! PS. Dodaje tylko jedno zdjęcie (tej większej ryby), ze wzgledu na zbyt duzy rozmiar pliku. Jestem natomiast pewny ze obie ryby są z tego samego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 25 Września 2020 Share Napisano 25 Września 2020 Patrzę w telefonie i trochę słabo widać ale to płoć 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi