iceman28 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 siemanko panowie widzę że nie jestem sam w tym kraju może jakaś wyprawa na wspólne wędkowanie ja zawsze jestem chętny na ryby , głównie interesuje mnie spining , feeder no i ostatnio zacząłem się bawić w muszkarstwo ale jestem trochę znudzony łowieniem pstrągów i leszczy a od prawie dwóch lat pobytu tutaj nie miałem okazjii złapać szczupaka więc jak ktoś wie gdzie najlepiej go tutaj szukać to proszę o info tyle że wiem że należy go szukac w wodzie - słyszałem już tysiąc opowieści o szczupakach w rzece Bann mam ja mile od domu ale jakoś sie jescze nie poszczęściło ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 iceman28 witaj na forum wiadomość poszła na priva .Ty mieszkasz pomiędzy Maghera a Ballymena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Jutro popołudniu wypad w okolice Bundoran może ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman28 Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2009 witam ponownie , tak dokładnie mieszkam pomiędzy ballymena a maghera 1mile od mostu na river bann w portglenone i tak na temat river bann ostatnie trzy weekendy spędziłem nad wodą i połowiłem bardzo ładne leszcze na feedera jeszcze jeden weekend pozostał przed wylotem na wakacje do polski lece na cztery tydonie i wrócę dopiero 25 lipca i znowu sie zaczną poszukiwania szczupaków w ni bo do tej pory nie miałem szczęścia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 iceman28 jak masz ochotę to w ten weekend możemy skoczyć na rybki szczupak na 99% w poniedziałek jadę do szkocji nie wiem dokładnie na ile ale chyba 3 tygodnie.Masz się jakoś do mnie dostać ? (samochód).Na jezioro pojedziemy moim, mam dwa miejsca wolne na łódce jak masz kumpla do wędki to zabieraj spining,trolling.Jak masz ochotę to daj znać ok.Ostatni wypad pod Bundoran okazał się lipą raptem 3 kraby i tyle w tym miejscu byłem pierwszy raz,łapaliśmy z pomostu betonowego na przystani deszcz i jeszcze raz deszcz.Przynęta krewetki i filet z płotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 aha dno było piaszczyste miejscami kłęby glonów (roślinności) od godz 7 pm do 12 pm podczas przypływu, zaczął się odpływ i zwijka do domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 dostałem sms ale mam telefon zjeb... i nie wiem kto i co .jakby co to GG ok 9194569 juto będe miał sprawny tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 21 Czerwca 2009 Share Napisano 21 Czerwca 2009 Witam.W sobote byliśmy z kolegą icmeman28 na erne szczupak siadł ale nie marzeń tak że zaliczony w irl .Ogólnie iceman28 dwa,Bogdan jeden,ja jeden plus dwa okonie koło 25 cm (szczupaki małe ).Pogoda była do bani wiało i do innych miejscówek nie było dojścia bo była za duża fala .Iceman28 dzięki za miło spędzony czas i do zobaczenia po powrocie z kraju .A jak wyniki kolegów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman28 Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2009 no ja również dziękuje za miłą sobotę na wodzie i oczywiście jak tylko będzie taka możliwość to do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
body.b Napisano 22 Czerwca 2009 Share Napisano 22 Czerwca 2009 No to ja też dziękuje za mile spędzony dzień,no i do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Witam zamierzam się myślą o stworzeniu Polskiego Klubu Wędkarskiego w Irlandii Północnej .Organizowanie wspólnych zawodów,spotkań i wymianie doświadczeń, istnieje taki klub w Południowej co Wy na to??? stworzylibyśmy swoją stronę .Ten klub z południa to Fishmaniak ,jest tam bardzo wielu naprawdę konkretnych ludzi.Co o tym myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
body.b Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Ja jestem jak najbardziej ZAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Super Bogdan ktoś jeszcze jest za ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 iceman28 kiedy wracasz z polandi? daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Zawody się szykują aiceman początkiem sierpnia piszesz sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gronczes Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 ja jestem za zajebisty pomysł i jeszcze kilku moich kolegów będzie w 100 % za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gronczes Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 wichura75 jakie zawody gdzie tutaj czy w polandize ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Gronczes super czemu koledzy nie oddzywają się na forum? .Zawody są w południowej w lewo na dół od Dublina drużyn może startować tylko 10 po 3 osoby, początkiem sierpnia data jeszcze do końca nie jest znana jak masz jakieś pytania pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 22 Lipca 2009 Share Napisano 22 Lipca 2009 Gronczes jak ktoś a Was ma ochote wziąść w nich udział daj znać, potrzebna jedna osoba do kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gronczes Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 A koledzy się nie odzywają bo nie wiem No ja byłbym chętny no i jak ja to dwóch moich kolegów także pewnie 3 osoba drużyna a co to za zawody?? spławik, blacha, koszyk ?? A gdzie dokładnie niech ktoś da jakies namiary na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gronczes Napisano 23 Lipca 2009 Share Napisano 23 Lipca 2009 Tzn nie wiem na 100-we czy trzech nas będzie ale ja i kolega na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 24 Lipca 2009 Share Napisano 24 Lipca 2009 daj nr tel na pw to Ci wszystko powiem,albo do mnie zadzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina Napisano 28 Lipca 2009 Share Napisano 28 Lipca 2009 Pozdro z Derry!Te zawody to Fishmaniak organizuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gronczes Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 ja nadal nie wiem nic odnosnie tych zawodow musze zadzwonic do wichury to bede wszystko wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gronczes Napisano 29 Lipca 2009 Share Napisano 29 Lipca 2009 wichura napisz kiedy mozna zadzwonic do ciebie zebym nie przeszkadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi