wichura75 Napisano 31 Lipca 2009 Share Napisano 31 Lipca 2009 Cały czas .ale już po wszystkim bo jest komplet drużyn i nie ma przyjęć.Tak Fishmaniak organizuje te zawody 12/13 wrzesień jestem na tym forum zalogowany, mamy tam nasz dział Irl Północna zapraszam.My będziemy też zawody organizować i oni przyjadą do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gangu1972 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 dzięki wichura75 za odpowiedź, następna sobotę 26.09 by mi najbardziej odpowiadała, mam tu paru kumpli co razem wędkujemy i też organizujemy wszelakie wypady , przypadkiem trafiłem na to forum i cieszę się że nawiązałem kontakt . Jutro wieczorem zadzwonię do Ciebie (jak nie masz nic przeciwko) to ustalimy coś pod względem wypadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 nie ma sprawy będę czekał na tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 16 Października 2009 Share Napisano 16 Października 2009 Chłopaki co tak cicho ??? tutaj? nikt na rybki nie chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gangu1972 Napisano 19 Października 2009 Share Napisano 19 Października 2009 chodzi chodzi tylko Ciebie ciężko wyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 wiesz jak jest ostatnio dużo podróżuje (pracuje) ale obiecuje poprawię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylvvester Napisano 21 Października 2009 Share Napisano 21 Października 2009 Witam i pozdrawiam kolegow z Polnocnej Mieszkam w Belfascie i szczerze mowiac nie bylem tutaj nigdzie na rybach,a chetnie bym sie wybral.Lowilem w Polsce tylko w wodach slodkich a na wedkarstwie morskim kompletnie sie nie znam.Jesli jest ktos z Belfastu to prosze o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciutek13 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Witam i pozdrawiam kolegow z Polnocnej Mieszkam w Belfascie i szczerze mowiac nie bylem tutaj nigdzie na rybach,a chetnie bym sie wybral.Lowilem w Polsce tylko w wodach slodkich a na wedkarstwie morskim kompletnie sie nie znam.Jesli jest ktos z Belfastu to prosze o kontakt na priv ...hej witam serdecznie i pozdrawiam... jak polowy wedkarskie ???? ja jestem z Portadown..niedaleko Belfastu... wybral bym sie z kims na rybki.. hejj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciutek13 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 hejka witam wszystkich wekdarzy z irlandi polnocnej ..serdecznie pozdrawiam.... dzis pogoda deszczowa od trzech dni pada i w mojej rzece woda jest brudna wiec jesli chodzi o efekty to beda marne wiec sobie robie przerwe... moze w poniedzialek sie wybiore... zobaczymy co bedzie z woda.. mieszkam w Portadown moze ktos sie znajdzie i wybierzemy sie razem na rybki... ja przede wszystkim spininguje .. tutaj na Banie glownie szczupak ..sa tutaj piekne okazy... czekam na jakis odzew..pozdrawiam to moje gg.... 5728285..... hej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 ciutek zadzwoń do mnie to się umówimy na wypad ,tel mam w podpisie ostatni wypad z soboty na filmie kumpel ze szczupakiem 77 cm nic wielkiego ale zawsze coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciutek13 Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 hejka pozdrawiam wszystkich... Romek jasne ze zadzwonie... od wtorku mam wolne caly tydzien wiec moze gdzies sie wybierzemy na rybki jak znajdziesz czas... serdecznie pozdrawiam hejjj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Kumpel zmontował fajny filmik tak się tutaj bawimy http://www.youtube.com/watch?v=hp8pR_0vWLA&NR=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 22 Grudnia 2009 Share Napisano 22 Grudnia 2009 Jak tam chłopaki jezdzimy jeszcze na rybki czy nie? zimno,krótkie dni,ale szczupak grasuje ,ja niestety cały czas na wygnaniu,ale trzeba coś na to poradzić ,może w święta mnie żonka puści jak jej 3 tygodnie nie widziałem hahaha ....zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gangu1972 Napisano 23 Grudnia 2009 Share Napisano 23 Grudnia 2009 większość chłopaków z północnej już się zadeklarowała co do spotkania pomiędzy świętami a nowym rokiem ja dzisiaj byłem 2 godzinki nad wodą i 2 zębate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 A więc jutro to jest poniedziałek, małe spotkanie chłopaków z północnej, jak ktoś chętny na wspólne wędkowanie zapraszamy godz 10.30 http://www.loughgallcountrypark.co.uk/?page=location Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 No i stało sie ,to co miało sie stać dopiero tydzień temu nosz k... mać;ale do rzeczy.W ubiegłą niedziele coś mnie tykło i postanowiłem sprawdzić lód na ''mojej''kałuży(takie małe 'bezpańskie' jeziorko u mnie w mieście)siekierka w ruch,i szok!!jedna,druga,trzecia dziura-lód ma 9 cm!! No i sie zaczęło ,tydzień przygotowań i wczoraj koło południa start.Po trzech latach ,,bezlodzia,,wróciły wspomnienia;a potem i ryby około 50 rybek(okonie ,płotki i zwdręgi)Dzisiaj powtórka od rana ;70 może 80 sztuk Za tydzień powtórka ,o ile lód dotrwa.Pozdro z Derry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 Kilka zdjęć, bo nie poszły z ostatnim postem!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gangu1972 Napisano 10 Stycznia 2010 Share Napisano 10 Stycznia 2010 siemka malina, widzę że połowiłeś , może spotkamy się w następna niedzielę u mnie na "skuterowni" ? planujemy wypad w kilku wiec jak się zdecydujesz napisz na pw. lub gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malina Napisano 11 Stycznia 2010 Share Napisano 11 Stycznia 2010 Sie wie!!rozmowy w toku(iceman,body,wichura);tylko gospodarz wody nie powiadomiony jeszcze haha(gangu?)Myślałem że Romek dzwonił do Ciebie?Ja jestem na 100ke.Sprzęt w gotowośći.Po połowie tygodnia odezwe sie.Narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 12 Stycznia 2010 Share Napisano 12 Stycznia 2010 Body odpada ,dziś do mnie dzwonił,ja zwarty i gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gangu1972 Napisano 14 Stycznia 2010 Share Napisano 14 Stycznia 2010 no to może innym razem Boguś dołączy , jeszcze "szwagier" jedzie z nami a co do godziny to się zdzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciutek13 Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 hejka witam serdecznie brac wedkarska .. no juz malymi kroczkami idzie do nas wiosna chyba .. prawda .. ja w tym roku wymyslilem sobie ze sprobuje wedkarstwa muchowego.... kiedys omijalem wszelkie artykuly na ten temat z daleka ale teraz mocno sie zabralem do pracy.. a efekty sa takie ze jak wiecej czytam o muszkarstwie to jest coraz wiekszy problem z zakupem sprzetu... tyle tego wszystkiego jest... moze ktos pomoze jak ma jakakolwiek wiedze na ten temat... pozdrawiam wszystkich jeszcze raz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanarczysko Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 hejka jest może tu ktoś z BANGOR? chętnie powędkuje z kimś kto mnie czegoś nauczy numer gg 968555 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantor2 Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 czy znajdą się chętni na sobotę 22 05 2010 na wyjazd do donegal jadę z derry jak co to dzwonić07955736225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wichura75 Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 No i mamy za sobą pierwsze zawody w Irlandii Północnej,i ich zwycięzców gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi