grzegosław Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 nooo... Mówiąc "nowa" mamy na myśli tę wybudowaną w latach 80-84, "stara" natomiast to przedwojenna, poniemiecka , z której już tylko fundamenty pozostały Samochód zostawiałem zawsze przy budynku, parę kroków z łódką na plecach do wału i potem już przez trzciny do jeziora. Wał jest przejezdny tylko rowerem (wiem bo pstrykam tam fotki różnym stworom ), ale też trzeba uważać, bo ciasno i nieprzyjemnie. Można też spróbować dojechać od strony kościółka w Załomiu (tam latem dzieciaki na plaże chodzą - będzie chwila to pojadę sprawdzić i podam info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 15 Czerwca 2011 Share Napisano 15 Czerwca 2011 Ja następnym razem wybiorę się tam quadem innej możliwości nie ma - nie chce mi się znowu podnosić auta na lewarku Wydaje mi się, że droga od załomia jest dużo dłuższa. Jedyne miejsce do zwodowania było spory kawałek od nowej pompy jednak powiem szczerze, że idealne nie było po za tym więcej osobówką tam nie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegosław Napisano 16 Czerwca 2011 Share Napisano 16 Czerwca 2011 Wydaje mi się, że droga od załomia jest dużo dłuższa. Jedyne miejsce do zwodowania było spory kawałek od nowej pompy jednak powiem szczerze, że idealne nie było po za tym więcej osobówką tam nie jadę eeee tam... Zajechałem dziś od strony Załomia (zjazd z głównej drogi w ulicę Łąkową, przy kościele). Elegancki dojazd do samego jeziora, z dość ładnym zejściem do wody. Od kościółka do jeziora dojazd trwa 10 min, po dobrej utwardzonej drodze. Wygląda to bardzo zachęcająco i też chyba zrezygnuje z jazdy off-road przez "nowe pompy" Nie można się tak od razu zniechęcać, tylko trza cierpliwie dążyć do celu TUTAJ PARKING I ZEJŚCIE DO WODY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 13 Maja 2012 Share Napisano 13 Maja 2012 Jak tam koledzy wyniki,ktoś może się czymś pochwalić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holinex Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Jutro płynę na Dąbie na nockę to dam znać czy coś się rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holinex Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Niestety ale lipa, z gruntu do 1.00 nawet brania nie było , rano próbowałem na spławik i to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 wędkował tam ktoś teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 23 Września 2012 Share Napisano 23 Września 2012 grzegosław jezdzisz tam jeszcze ? pewnie jo. jak tam sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morghul Napisano 20 Stycznia 2013 Share Napisano 20 Stycznia 2013 Koledzy, czy na Dąbiu w rejonie Przestrzennej można wejść na lód? Chodzi mi o okolice elewatora Ewa, ujścia Płoni i przystani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Złapali kłusownika,oto link. http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/szczecin/klusowal-na-jeziorze-dabsko-uslyszal-zarzut,1,5478290,region-wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 i dobrze, tępić takie dziadostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bolec Napisano 22 Września 2013 Share Napisano 22 Września 2013 Jak na Dabskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi