cris Napisano 14 Października 2010 Napisano 14 Października 2010 Witam mam pytanko czy był ktoś może w tym roku albo nie dawno na szczupaczkach?? I czy opłaca się w ogóle wybierać tam Jak by ktoś nie wiedział to jest w Żelechowie Cytuj
Sand Napisano 16 Października 2010 Napisano 16 Października 2010 Podłączam się do pytania Crisa. Za parę dni wybieram się nad Eldorado i jestem ciekaw co tam słychać. nigdy wcześniej nie byłem na tym łowisku więc byłbym wdzięczny za wszelkie rady tyczące połowu drapieżników. Cytuj
cris Napisano 16 Października 2010 Autor Napisano 16 Października 2010 Witam ci właśnie wróciłem i powiem tak weź żywca i łap na żywca możesz wziąć spinning ale nie obiecuje rewelacji,powiem tak na kiełbia 2 okonie i na karasie na szczupłe jedne 80cm a drugi tak około 70cm. Pozdro Cytuj
Skip2myloo Napisano 15 Maja 2011 Napisano 15 Maja 2011 Jak tam jest z cenami za lowienie i za rybe? Trzeba wszystko zabierac czy mozna wypuszczac? Cytuj
Gość czarnodusznik Napisano 26 Marca 2012 Napisano 26 Marca 2012 Słyszałem że Żelechów znów ostro rusza w 2012 roku ale to może być kolejna ściema jaką wali właściciel łowiska. Widziałem je na własne oczy w zeszłym roku bida z nędzą. Zerwane pomosty, ryby walające się po krzaczorach, normalnie ręce opadają same. A kiedyś... Cytuj
Shrek Napisano 2 Grudnia 2014 Napisano 2 Grudnia 2014 Jak teraz jest w Eldorado? Jakie ceny i co ze złowionymi rybkami? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi