edmund233 Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Witam wszystkich serdecznie! Bardzo dlugo wachałem się aby napisać tę prośbę ale w koncu się przemoglem.Mam pytanie czy któryś z kolegów jadac na rybki na łowisko komercyjne nie zabrał by początkującego wędkarza w celu jego podszkolenia.Mimo ukończenia 50 dopiero teraz zabrałem sie za wędkarstwo i chciałbym poznać kogoś kto ułatwił by mi wejście w Wasze grono żebym nie musiał sie wstydzić za swoje niedoświadczenie i może popełniane kardynalne błędy. Oczekuję tylko przemyślanych propozycji.Wyjazd na jeden dzień albo na dwa nie stanowi problemu jestem dyspozycyjny. Pozdrawiam wszystkich i już widzę te kpiny z mojej prośby,ale nich tam.
wcizmowski Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 witam, jak rozumiem tylko Toruń?
waldek42 Napisano 27 Października 2010 Napisano 27 Października 2010 Kpin napewno nie będzie ale chyba się rozwiodłeś albo chcesz się rozwieść W tym wieku zaczynać przygodę z wędkami? Napisz coś więcej o sobie, jak chciałbys wędkowac- spinn czy grunt, czy już masz sprzęt. Ja też poznałem fajnych kumpli przez to forum, nawet jeden jest z Torunia Szkoda, że chęci załapałeś pod koniec sezonu....
P Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Jesli masz ochote jechac na zwykle lowisko w nastepnym sezonie mozemy sie zgadac w nastepnym roku. Na komercyjne w zasadzie nie jezdze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.