swiszczyk Napisano 28 Maja 2006 Napisano 28 Maja 2006 Witam wszystkich wędkarzy:) Gdzie w okolicach Krakowa można połowić z pontonu?? mam opłacona składke PZW?? to mój pierwszy sezon w tych okolicach i nie za bardzo wiem gdfzie sie udać... PROSZE O POMOC?? szanowne grono:) POZDRAWIAM i z góry dziekuje za odp..
Gość Dwie_sety Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 Jeżeli masz opłaconą tylko składkę PZW to praktycznie zostaje ci Wisła. Okolice Krakowa są ubogie w wody dla pływadełek. Można było łowić na Kryspinowie ale trzeba było mieć wykupioną wspólnotę i jeszcze zrobić dopłatę za korzystanie z łodzi. Jak teraz jest nie wiem bo nie kupuję wspólnoty. Najlepiej zadzwonić do okręgu i tam się zapytać. PZW Kraków Na pewno można łowić z pontonu na łowisku komercyjnym Cholerzyn - dniówka 35,- Łowisko pstrągowe dopuszczalny spining i mucha.
spin Napisano 29 Maja 2006 Napisano 29 Maja 2006 Wisła owszem, pływadełko jednak musi byc zarejestrowane i odradzam pływanie niezarejestrowanym sprzetem, policja wodna której nigdy nie ma gdy jest potrzebna na "niezidentyfikowane obiekty pływajace" jest bardzo wyczulona. Pozostają wody wspólnoty po uiszczeniu dodatkowej opłaty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.