viktor_3 Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Zakupiłem wczoraj takowy kijek i mam problem może ktoś kto posiada taki kij albo inne tej firmy spotkał się z takim pasowaniem składów jak na fotce. Ja jestem trochę neptyk jeśli chodzi o spiningi i nie wiem czy ten typ tak ma, czy też powinienem kijek reklamować. Proszę o pomoc Szanownych kolegów
przemekli Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Nie masz się czym przejmować to jest normalne łączenie typu spigot, taki jak na zdjęciu poniżej.
viktor_3 Napisano 28 Października 2010 Autor Napisano 28 Października 2010 To dzięki wielkie pocieszyłeś mnie, choć myślę że nie wygląda to bardzo estetycznie
Deuuu Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 Ważne że dobrze spełnia swoje zadanie, lepsze to niż górna część "wsuwana" w dolną
martines Napisano 28 Października 2010 Napisano 28 Października 2010 lepsze to niż górna część "wsuwana" w dolną Dla czego tak sądzisz, ja swojego team dragona mam właśnie tak składanego a dodam, że zakupiłem go jakieś dwa tygodnie temu Co do łączenia ze zdjęcia to faktycznie tak powinno być i viktor_3, niczym się nie martw
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.