Supersobi Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 ODDAM Nie w temacie wędkarskim, ale moze ktoś z haczykowców kolekcjonuje, bądź szuka.. Posiadam w swoich "zbiorach" kilkanaście numerów czasopisma: Horyzonty Techniki - chociażby nr5 z maja 1951r. Chętnie oddam w ręce kolekcjonera, który ucieszyłby się z egzemplarzy.. Mi nie są one potrzebne, a może ktoś właśnie poszukuje.. Jezeli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bifa Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 witam.jesli jeszcze aktualne to daj znać, bo moja szalona żona zbiera takie wynalazki (chodzi o "horyzonty techniki"). Pozdrawiam bifa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Listopada 2010 Autor Share Napisano 3 Listopada 2010 No i jednak komuś się przydadzą.. bo już mnie znajomi wybrechtali Oczywiście aktualne... jesteś aktualnie w szczecinie>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.