Skocz do zawartości
Dragon

Shimano BeastMaster AX 270MH

Slipek

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Zamówiony kij ma być wysłany we wtorek, mogę jeszcze go odmówić . Co radzicie. Cena to 260 na promocji. A Potrzebuje jeszcze do kija kołowrotek shimano, jaki polecacie , mam na oku SHIMANO EXAGE 3000 SRB :

SYMBOL KATALOGOWY: EXG3000SRB

PRZEŁOŻENIE: 6,2:1

POJEMNOŚĆ SZPULI: 0,18mm/130

WAGA: 310g

ILOŚĆ ŁOŻYSK: 4 + 1

Parametry:

Długość: 2,7m,

Długość transportowa (po złożeniu): 1,38m,

Waga: 205g,

Ciężar wyrzutu: 15-40g,

Ilość przelotek: 7szt,

Ilość części składowych: 2szt,

Materiał: biowłókno i włókno węglowe XT60,

Uchwyt kołowrotka: SDR wysokiej jakości, skręcany górną częścią,

Rękojeść: wykonana z najwyższej klasy korka, zafoliowana, długość całej rękojeści to 51cm, a mierząc od końca dolnika do uchwytu kołowrotka 35cm,

Gwarancja: 1 rok,

W komplecie bardzo funkcjonalny pokrowiec Shimano zapinany na rzepy, z oddzielnie przeszytymi przegródkami na każdą część wędki,

Gość grzechuce
Napisano

beastmaster to dobra polka kijow shimano :wink:

• 1 month later...
Napisano

Exage 3000SRB to kołowrotek matchowy, do spiningu raczej z takim przełożeniem nie potrzebujesz. Moim zdaniem 2500 wystarczy zupełnie.

Napisano
Exage 3000SRB to kołowrotek matchowy, do spiningu raczej z takim przełożeniem nie potrzebujesz. Moim zdaniem 2500 wystarczy zupełnie.

Do kija 15-40g i 2500 Exage ? rozsypie sie w polowie sezonu jezeli bedzie walil glowkami 20-30g ,exage to dobry kreciolek do lekkiego spina nie do orania ;)

Napisano
dłużej połowi exage 2500 niż 3000

o czym ty mowisz ? na jakiej podstawie tak twierdzisz ? chyba ci sie cos pomylilo ;) to jest maluski kolowrotek miales go w rece ? zdecydowanie 3000 lub 4000 do tego kija bedzie najlepszy ;)

do ciezkiego spina uzywam 3000-4000

do lekkiego 1000-2500

Napisano

miałem,a exage 3000 mam do odległościówki. wielkością jest taki sam jak 2500 tylko ma inne przełożenie i szpule typu match.

Napisano
miałem,a exage 3000 mam do odległościówki. wielkością jest taki sam jak 2500 tylko ma inne przełożenie i szpule typu match.

no fakt ,zapomnialo mi sie ;) to mimo wszytko oba exage nienadaja sie do ciezkiego spina ;) polcal bym w tej cenie cos ze stajni spro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.